Güncel
Öncelikle Herkezin Kadir gecesi ve kandili kutlu olsun.Pluginden anlayan kisiler için bir kaç istegim var.
--vipmenudeki Yetki harfini 'L' ye çevire bilirmisiniz.Burda tagla oluyor sanırsam.
--ekte atıcagım vipmenuyu yine ekteki shopa ekliye bilirmisiniz.(Slotmenunun altinda olursa sevinirim.)
--ekte atıcagım shoptaki hatalari bulup oyun yöneticisine aticak hale getirebirmisiniz.
--Birde ekteki yeni modelleri shopa göre uyarlıya bilirmisiniz.
--Son olarak Modellerin ses dosyalarina ihtiyac varmı yani sessiz olsa olurmu elinde olan varsa onuda atarsa sevinirim.
--Bu istekden sayılırmı bilmiyorum ama klan tagini Ma'Vi JailBreak olarak yaparsaniz Çok makbule geçer. :$ :p :cool:
-------Linki Ekte Bulunmaktadır-------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Menun Arayüzünü Sayiyim
1-)Market
2-)Envertar Menu
3-)Meslek Menu
4-)Slot Menu
5-)Vip Menu (Olacak İnşallah)
6-)TL Transfer
7-)Ts3 Hızlı Giriş
8-)Kan bagisla
9-Cıkıs
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Not : (Pluginde hatalı dosyan yasaklı komut gibi hatalar vermektedir her ne kadar hatalari giderdikden sonra yuklesemde
plugin tickette yuklenip oyunda gözükmemektedir bu hataları yada biz düzeltemedik bu işte anlayan biri varsa lutfen bir el atsın)
Bu Plugini Yapan Kisi Baya Sevaba Girecektir Herkezin Assa Yukari İstedigi Bir Plugin Çok Kullanışlı olacaktir.
Şimdiden Emegi Gececek Herkeze Çok Teşekkur Ederim Csplague.com Ailesine Selamlar.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Güncel
@akcaliberk kardeşim vakarmisin
- - - - - - - - - -
@akcaliberk kardeşim vakarmisin
Güncel
~ Vipmenuyu sadece ' L ' harfli olan yani admin_rcon ( amx_rcon ) yetkisi olanlar açabilecekvipmenudeki Yetki harfini 'L' ye çevire bilirmisiniz.Burda tagla oluyor sanırsam.
~ %100 yüklenmiştir. Slotmenünün altındadır.ekte atıcagım vipmenuyu yine ekteki shopa ekliye bilirmisiniz.(Slotmenunun altinda olursa sevinirim.)
~ Ben birtek colorchat hatası buldum. Colorchat yerine ChatColor kullandım. Oyun yöneticisi kabul edecektir.ekte atıcagım shoptaki hatalari bulup oyun yöneticisine aticak hale getirebirmisiniz.
~ Bunu anlamadım çünkü ayarlanmış ?Birde ekteki yeni modelleri shopa göre uyarlıya bilirmisiniz.
~ Kardeşim ses dosyalarına falan ihtiyaç yoktur. Sessiz oynarsınSon olarak Modellerin ses dosyalarina ihtiyac varmı yani sessiz olsa olurmu elinde olan varsa onuda atarsa sevinirim.
~ Tüm klan taglarını düzelttim iyi oyunlarBu istekden sayılırmı bilmiyorum ama klan tagini Ma'Vi JailBreak olarak yaparsaniz Çok makbule geçer.
PHP- Kodu:
-------/* Linki Ekte Bulunmaktadır */-------
PHP- Kodu:
Ücretli Plugin Yapılır. "[CSY]"// Tamamen Güvenilir// Bugsuz ve Hatasız============== ILETISIM ================="[Skype] PurposeLess35 "======================================
Kardeşim Çok Sağol Deniyecegim İletişimde kalalim tekrardan çok sağol
Eğer sorun olur yada çalışmazsa tekrar yardım ederim
PHP- Kodu:
Ücretli Plugin Yapılır. "[CSY]"// Tamamen Güvenilir// Bugsuz ve Hatasız============== ILETISIM ================="[Skype] PurposeLess35 "======================================
Plugini ticketten yukledim başarılı bir sekilde ama oyunda map degisip açınca server coktu ve kitlendi ? hatalar var heralde ama ticketten başarılı sekılde geçti
Mehmet 154 benim şifremi unuttum yeni çar açtım kusura bakmayınpanelden kapatıp denedim yine olmadı shopda hata yokmu ?lütfen biri yardımcı olursa çok iyi olur
- - - - - - - - - -
Konu Güncel
Güncel Yardım