İyi paylaşım, başarılarının devamını dilerim.
Öncelikle Herkeze Merhaba Daha Önce Burda Ve Ya Farklı Bir Sitede Paylaşılmışmı Bilmiyorum. Evet Serverdeki Top15 Bilgilerine İnternet Uzerinden Bakabileceğiz. Bu İşlem İçin Bize Bir Plugin Gerekiyordu E Sağolsun gavurlar Hiç Boş Kalmıyor. Speedkill Pluginlerle Uğraşanlar Duymuştr Adını Bu Arkadaş Bizler İçin Top 15 Mysql Plugini Yapmış. Alliedmoddersa Yok Galiba bu plugin, baya uğraşmıştım bu plugını bulabilmek için herneyse Çok Konuştum.
addons/amxmodx/configs/sql.cfg Dosyasını Açıyoruz.
amx_top15_host "" //Genellikle Localhosttur.
amx_top15_user "" //Mysql Kullanıcı Adı
amx_top15_pass "" //Mysql Kullanıcı Şifresi
amx_top15_db "" //Bilgilerin Kayıt Edileceği Database
addons/amxmodx/configs/amxx.cfg Dosyasını Açıyoruz
top15_save 1 // 1 İsim Olarak Kayıt Eder - 2 İp Olarak Kayıt Eder. - 3 Steam İd Olarak Kayıt Eder.
Plugin İçin Gerekli Moduller
hamsandwich // Bunlar Genellikle Vardır.
sqlx // Bunlar Genellikle Vardır.
Resim
Kurulum
Pluginleri Kurmayı Biliyorsunuz Zaten.
Öncelikle Top15web.rar Dosyasındaki php Dosylarını Çıkartın ustawienia.php Dosyasını Duzenleyın Sonrada Oyuna Gırın
Oyunda Her Raund Mysqle Veri Yollar Böylelikle Bilgiler Guncel Olur.
Anlatım Tamamen Bana Aittir.
Not : Konuya Alıntı Diyecekseniz Alıntı Yaptıgım Siteyide Atmayı Unutmayın.
Konu impawnu tarafından (19-07-13 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir.
Steam: impawnu
------------------------------------
İyi paylaşım, başarılarının devamını dilerim.
Anlatamıyorsan yaz, Yazamıyorsan anlat. Her ikisini de beceremiyorsan sadece sus.
Hedef büyük , hayırlısıyla.PHP- Kodu:
chat_color(id,SKYPE," kApO.1905 " )
chat_color(id,HOTMAIL,"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
" )
chat_color(id,STEAM," herge1 " )
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Harbiden hakkını vermek gerek yararlı paylaşım oyunkurucusundan başka kimsede olmadığını düşünüyordum
Konu scarty tarafından (02-07-14 Saat 14:01 ) değiştirilmiştir.
YouTube.com/enesscarty
Valla Kendimi Övmek İstemem Ama Cs Firmalarının Kullanıdıgı, Yaptığı Herşey Var Diyebilirim Yani Neredeyse
Steam: impawnu
------------------------------------
araştırsak belki bulunurda ne gerek var ama güzel birşey bu
YouTube.com/enesscarty
Bilgi için öncellikle teşekkürler ama genellikle localhost demişsin localhost kurulu olan ip'yi çektiği için yanlış bilgi olmasın localhost değildir web site üstüne kurucağın için öncelikle kulalndığın kontrol panelinden Remote Database Access Hosts(Uzaktan Kontrol) kısmına gelerek ( % ) bu işareti koymak bu işaretin anlamı bütün ip'lere izin vermesidir. o bakımdan ( amx_top15_host ) kısmına kurulacak website ip'si yazılıcak
amx_top15_host "website ip"
Web site üzerinden illaki webhost ip lazım
Teşekkürler
PHP => %45 | Öğreniyor
HTML => %90 | Yeterli bu kadar.
CSS => %20 | Öğreniyor
Visual Basic => %40 | Öğreniyor
CS CFG'si yapımı => %60 | Gelişiyorum
sql olsaydı iyiydi bunu biz nasıl ayarlıcaz hocam?