TeamSpeak3 Linux Client Kurulumu | TeamSpeak Türkçe Destek Platformu yardımcı olur sanırsam
Başlıkta belirttiğim gibi bu konu hakkında bilgisi olan varmı?.Normal Windows üzerinden bot yapabiliyoruz ama VPS/VDS Makina üzerinde nasıl Yaparız ?
TeamSpeak3 Linux Client Kurulumu | TeamSpeak Türkçe Destek Platformu yardımcı olur sanırsam
ubuntu veya debian sunucunuz varsa ücretli kurulum yapabilirim
Ücretsiz yardımcı olabilirim hocam.
Forumda yeni olduğum için herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ve bi hayli sorusu birikmiş arkadaşların.Detaylı anlatım konusu düzenlemek uzun süreceğinden direk bilgisayarınıza bağlanıp kurulumu gerçekleştirebilirim.
- - - - - - - - - -
Forumda yeni olduğum için herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ve bi hayli sorusu birikmiş arkadaşların.Detaylı anlatım konusu düzenlemek uzun süreceğinden direk bilgisayarınıza bağlanıp kurulumu gerçekleştirebilirim.
Hocam bizede anlatsanız güzel olur
Cloud Tescil İnternet Hizmetleri
Kaliteyi Ucuza Alabileceğiniz Tek Adres
İletisim Bilgilerimiz :
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
loudTescil.com
Fb.com/CloudTescil
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
:S Yine geldiler
Dream siz sanki çok bilgilisinizde yine geldiler demişsiniz . tartışma yaratmaya gerek yok :!
Öncelikle konunu destek bölümüne açmalıydın ki sıkıntı değil konu hakkında bilgim var hem kolay bir şekilde uğraştırmadan kurabilirim
Kimsin diye sorma
Tek Hedef CSPlague