Özelliklerini Yazsaydın iyiydi
Arkadaşlar bu cfg'yi tamamen ben upload ettim. Lütfen emek hırsızlığı yapmayalım..
Uzatmadan başlayalım.
Kurulumu ;
C:>Program Files>Cstrike>Cstrike'nin içine atın.
İndirme linki ;
cevo33gamerv4.rar
Emeğe saygı +repp
Özelliklerini Yazsaydın iyiydi
Team Free Will
--------
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
----Castiel-Cass-CastielStinson--
---
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
------------------------
Bi dk. yazıyorum
---------- Alttaki Mesaj Zamani 03:08 ---------- Önceki Mesaj Zamani 03:04 ----------
L Tuşuyla Selam Verebilirsiniz [ ! ]
J Tuşuyla Selam Alabilirsiniz [ ! ]
W Tuşuna Basınca Bazı Kodlar Otomatik Aktif Olmaktadır [ ! ]
-------
Ex_interp Kodunu Size Bıraktım . Ex_interp Kodunu 0.01 veya 0.05 yapınız . Cfg'de ex_interp 0.01'dir Eğer Çok Sekiyor veya Donuyor Derseniz Cfg'nin sonuna ex_interp "0.05" yazın . Bu kod internet bağlantınız ile ilgilidir .
-------
Cl Ayarları En İdeal Şekilde ! (^-^)
Gl Ayarları En İdeal Şekilde ! (^-^)
Rate Ayarları En İyisi (^-^)
Special Kodlar ve Küçük Aim Paketleri Eklendi (^-^)
Ve Sayamayacağım Bir Sürü Özellik !
Kardeşim bu kadar bulabildim k.bakma
Kodlama benim sadece bunuda bil .
Saol Kardeş Denicem.
iLeTişim =>
paylaşımlarımda hata yaparsam saçma yorumlar yapmak yerine Ö.M yoluyla bana ulaşın düzeltiyim.
En YararLı Konularım
1-
(Avatar f4r2an Tarafından Yapıldı Teşekkür Ederim.)
Yorum için teşekkürler..