İnşallah bir insan vermek ister hostingini
Arkadaşlar uzun zamandır serveri kapatmış bulunmaktayım.
Fakat artık açma zamanı gelmiş bir çok kişi geri açılmasını talep ediyorlar.
1 Ay kapalı olmasına rağmen hala JumpersGaming'in kapanmadığını düşünenler var
Herneyse gelelim asıl konuya,
Arkadaşlar ben 2-3 Hafta zaman tanınması şartı ile, dolu yapacağım bir sponsor server arıyorum. (Kalıcı olması gerek aksi takdirde hiç bir doluluk işlemi uygulayamam.)
Gerekli olanlar;
+ FTP desteği
+ 27 Oyuncu kapasiteye sahip bir sunucu
Eğer serverdan memmun kalırsam 1 yıl nakit olarak satın alabilirim (Katkısız birşey olmaz tabii ki, 200TL bütçe ile )
Buna uygun düşünen hosting sahipleri özelden P.M. Atsınlar lütfen yorumlardan bana ulaşmayın.
Veya Skype: Delypower ekleyebilir ve detayları ordan konuşabiliriz.
NOT1: Doldurma garantisini zaman şartıyla olması gerekiyor tekrar söylüyorum. Bizi tanıyanlar belki burada yorum atıcaklar. 20+2 Kapasite ile 900 rank, 27 Kapasiteyle (kısa sürdüğü için) 700 rank yaptık. (GameTracker)
CS'yi kısa süreliğine bıraktığım için elimde bir tek bu fotoğraf kaldı. Sanırsam 1yıl önceki bir fotoğraftı.
NOT2: Eğer serveri verdikten sonra doldurduğumuz server geri alınırsa, o serverda 1 insan bırakmam aklında bulunsun.
NOT3: Eğer konunun yeri yanlış ise taşınmasını rica ederim
Konu xRteam45 tarafından (20-01-14 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.
"Türkiye'nin ilk ve tek Zombi Mod V2.0 Server!"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
95.173.173.180:27015
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Hosting değil yanlış anlaşılmasın. Server arıyoruz. Katkı sağlıyabilecek bir hosting arıyoruz yani
"Türkiye'nin ilk ve tek Zombi Mod V2.0 Server!"
95.173.173.180:27015