Ş , Ç , Ğ , İ kullanabiliyormuyuz ?
Evet arkadaşlar bu bilgiyi Türkiye'de ilk defa burc ugur paylaşmakta CsPlague.Com adına ..
Bilirsiniz CS'de Internet Kısmında Bazı serverlar rusça , çince karakterli isimleri vardır ve servera girersiniz yazılar rusça vb. dir . Peki hiç düşündünüz mü bu nasıl diye ?
Öncelikle ben anlatayım ... AKELPAD i indiriyoruz önce .
Diyelim server adımızda Türkçe Karakter ya da özel karakter kullanıcaz ╚╝ ..
server.cfg ' yi not defteriyle açıp çğöüi yazıp mesela Türkiye Krolar Özel Server olsun hostname (server adı( .
Kayıt ederken farklı kaydet diyip Kodlama : UFT-8 'i seçip kaydedilim.
Sonuç : Server adımız Türkçe karakterli oldu .
Gelelim pluginlerde Türkçe karakter yazmaya :
Yine aynı şekil .sma dosyasını Akelpad ile açıp Türkçe çevirisi yapılacak yere Türkçe karakterle yazıyoruz farklı kaydet UTF-8 diyoruz ..
Yine aynı şekilde Cs nin kendine has dil dosyalarını vs. aynı şekilde Türkçe karakterli bir TÜRKÇE ye çevirebilirsiniz .
-Bu gözler erdi gerçeğin karanlık çizgilerine ..
Duydu kulağım vardı yaşamın komalı ezgilerine ..
Ş , Ç , Ğ , İ kullanabiliyormuyuz ?
oyun içindede yap göreyim .d
Al size
Tek Hedefim:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
VFORDENTAAA
kapak oldu galiba
hayır onu demedim say 'a yazıları türkçe karaktere göre at .)))) plugini bende biliyorum
google_ad_section_end -->
Halis bişi merak ediyorum Rus serverlarında rusça karakterler düzgün ama şimdi biz bi plugini Türkçe yapınca
ŞĞİ gibi karakterler uyumsuz oluyor normal karakterlere göre daha büyük ve fontu farklı gibi .. nasıl duzeltiriz ?
-Bu gözler erdi gerçeğin karanlık çizgilerine ..
Duydu kulağım vardı yaşamın komalı ezgilerine ..
google_ad_section_end -->