AHAA ben
Selamun Aleyküm Öncelikle Profesyonel jail map yapıyorum ve satmak istiyorum eğer yanlış yere yazıyorsam burayı lütfen taşırsınız.
Küçük Boy Map : 10 TL
Orta Boy Map : 15 TL
Büyük Boy Map : 20 TL
İrtiba için : https://www.facebook.com/Anilcobancik Ekleyip yada Mesaj atabilirsiniz.
Profesyonel Mapper olduğuma nasıl inandırabilirim : 1-2 mapımı gösterebilir ve çizdiğim şeyleri size atabilirim.
Parayı aldım ve size mapı vermedim mi [TABİKİ BUNU HAYAL OLARAK DÜŞÜNÜN].
Öncelikle numaramı vericem herhangi bir sorun çıkarsa mapı geri alıp hatayı çözüp geri vericeğim.
[V]oTKa [C]
AHAA ben
Bi map almayı dusuniyim d
- - - - - - - - - -
Bi map almayı dusuniyim d
düşün bakalım
Sen kendine pro mapper dedikçe gülesim geliyor kardeşim bunu kim söyledi sana neyse onu geçelim mapın duvarları aşırı ince texture kullanımına dikkat et ve özgü ol cizimlerde dikkatli ol
kardeşim beğenmiyorsan susucaksın.
benim beğenip beğenmememle alakası yok uzun süreli vhe kullanıcısı olarak sana görüşlerimi bildiriyorum bu kadar basit map yaparken nasıl profesyonel oluyorsun gülünç bi durum
- - - - - - - - - -
ve ek olarak mapındaki hangi oyunları kendin yaptında kendine mapper diyebiliyorsun bide profesyonel eklemişin
ahahah kardeşim biz en azından yapabiliyoruz hem ben herkes gibi çizimler yapmam herkese özenmem kendi tarzıma özenirim bilmem anlatabildim mi duvarlar kısadır uzundur küçüktür büyüktür sizi ilgilendirmez
kardeşim alan harici yaptığın bişi görmüyorum ? bunun tarzla alakası ne bir cizgi kalınlıgındaki duvarlar
tamam kardeşim haklısın sağol yorumun için.