kaptan kardeşim bence sen ya yeni mic al yada yazı ile ders ver çok yankı yapıyor anlayamıyorum :S
Evet arkadaşlar bu gün size vhede şifre kullanımını kapı üzerinde gösterdim hepinize iyi mapler
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
kaptan kardeşim bence sen ya yeni mic al yada yazı ile ders ver çok yankı yapıyor anlayamıyorum :S
vallaha bende micimden memnun değilim.Yazılı olarak anlatım ypmakda istemiyorum anlaşılmıyor anlatım en kısa sürede yeni mic almak istiyorum ama paramda yok alıcak
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
Mic in süper ya daha ne istiyorsun net ses çıkıyor belki sizin kolonlarda sorun vardır
iletişim =
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
color="DarkRed">CSPlague.com
Benim Ses Sistemim
Realtek HD v2.5 Hopörlör Ve Program Ses Kartı
Realtek HD Ses Kartı Son Sürüm
Ayarlar Özel Olarak Bilgisayarcı Tarafından Ayarlandı Ses Düzeyi Muhteşem Sence Ne sorunu olabilir kaptanın mic aşırı derecede ses alıyor onu ayarlayabilirim istersen kaptan bana profilimdeki msn den ulaş hemen ayarlarım
Tmm eyw en kısa sürede ulaşırım
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
kaç aydırlı bunu arıyorum
Çok teşekkürler map yapma işine çok meraklıyım daha yeni başladım bu işte ustalaşmak için elimden gelen ne varsa yapacağım.
Teşekkürler