resim eklersen çok daha iyi olur.
teşekürler
Merhaba arkadaşlar.Bu gün size bir detailtextures paketi vermek istedim.Nedir bu paket? Bu pakettedeki dosyalar sayesinde belirli maplardaki detay sayısını artırıp daha iyi bir görünümle oynıyıcaksınız.Gerçekten çok mütiş bir paket.Ben de_dust2 yi zar zor tanıdım diyebilirim.Görüntü kaplamalar fln çok mükemmel hale geliyor.Herkeze öneririm.Ayrıca çok fazlada map detailini içeriyor. Kullanım oyuna girmedem önce konsola r_detailtextures 1 yazın ve mapınıza girin.
İçerdiği maplar:
Kod:aim_ak-colt aim_ak-colt2k3 aim_crazyjump aim_crazyjump3 aim_map aim_map2 as_bate as_oilrig as_resident_evil awp_snowsk337 big_city2 blahhhh cs_747 cs_assault cs_backalley cs_bikini cs_deadline cs_deagle5 cs_estate cs_expo cs_fjellheimen cs_haste_final cs_havana cs_italy cs_militia cs_mountainhamlet cs_ncruins2 cs_neighborhood cs_nmhotel cs_office cs_redwood cs_rhs22 cs_rio cs_shogun_final cs_siege cs_tibet cs_winterhood_beta7 cs_winternights dark_island de_52leon de_abou de_airstrip de_algeria de_alps de_arboretum de_arizona DE_Arkanos[Final] de_audioarena de_austria de_aztec de_blue_b4 de_blue_b5 de_blue de_burscheid de_cbble de_chaac de_chateau de_clan1_mill de_clan2_fire de_clan3_heat de_clan4_stone de_contra de_cpl_fire de_cpl_mill de_cpl_strike de_deadcat de_deadlock de_dust de_dust2 de_esl_autumn de_flow_b4 de_forge de_halla de_heat de_inferno de_italy_gign de_karachi01 de_medieval de_mjolby6 de_moulins de_mountainhamlet de_museum_beta2 de_museum de_nereza de_nmramelle de_nuke de_pandemonium de_pasta de_piranesi de_plaka de_port_royal de_prodigy de_promzone de_ramses de_remy_final de_resolution de_rondot de_russka de_sahara de_salt2 de_sampa de_scud_2k1 de_silentoperation de_storm de_sunny de_suntower de_survivor de_tartarico de_tegea de_tmar de_torn de_tpoint de_train de_trome de_tuberaider de_tuscan de_valence de_vangogh de_verso de_vertigo de_vine de_volare de_westwood de_winter de_xtrem fy_buzzkill fy_buzzkill2005 fy_houses fy_iceworld fy_iceworld_xxl_b1 fy_iceworld_xxl fy_iceworld2k fy_iceworld16 fy_iceworldx fy_pool_day fy_snow scoutzknivez ship_fight
www.csplague.com
Konu kaptan647 tarafından (29-12-11 Saat 21:06 ) değiştirilmiştir.
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
resim eklersen çok daha iyi olur.
teşekürler
Legend Young
Ekliyicektimde resim nedense upload etmedi o yüzden ekleyemedim.
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
resimi hala bekiyoruz
yüklese resmi göndericemde yüklemiyor
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
tamamdır yükledim
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
Teşekkürler İyi bişeye Benziyo ama denicem.
saol tesekkurler bılader
Sağolun Güzele Benziyor
JAİL: 178.211.34.221
PRO: 178.211.34.222
Facebook:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Counter-Strike ile ilgili paylaşımlar
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
saol teşekkürler