TGA Alakası yok arkadaşım bu mapları yükle bunların .resleri varsa bunlarıda yükle + bu mapların ses dosyaları varsa onlarıda sorunsuz yükle eğer yüklüyemiyorsan mapın .resini sesini ticketden at onlar yüklerler.
Öncelikle merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sorunum şu ki oyunyöneticisi panelinden map yüklemeye çalışıyorum fakat bsp felan atınca map hala gözükmüyor.TGA mı ne lazımmış ben mapların tga larını bulamadım.Bunu nasıl yapıcam?
Jail_buyukisyan_v10
jail_osmanlisarayi_b1
Jail_shadow_age_v2
şuan panele bunları attım.TGA larını bulamadım tga yapmayı bilen varsa gösterebilirmi ? şimdiden teşekkürler
TGA Alakası yok arkadaşım bu mapları yükle bunların .resleri varsa bunlarıda yükle + bu mapların ses dosyaları varsa onlarıda sorunsuz yükle eğer yüklüyemiyorsan mapın .resini sesini ticketden at onlar yüklerler.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
bsp. ve res dosayalarını maps e attım.sound dosyalarınıda yeni bir klasör açarak attim.Mapiniz 1-10dk arasi servere indirelecektir dedi.2 gün oldu ama mapin ismini yazdıgımda map bulunamadi diyor
Ticketten ver serata o atsın sunucuna. Benimde başıma gelmişti attım ticketten öyle oldu anca
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
Ticketi gamebanana'nın sitesindeki linkinimi atayim yoksa dosyaları upload ederekmi ?
dosyaları turbobite upload edip gönderin