Cevap ?
Merhaba Kolay Gelsin,
Forumda Önceden Gözüme Çarpan Ama Tam Olarak Bulamadığım Bir Plugin İstiyeceğim
PLUGİN ÖZELLİK:
/muzikmenu yazınca Bir Menü Açılsın
MuzikMenu
1-Ankaranın Bağları
2-Şampiyonlar Ligi Müziği
3-Başka Müzik
4-Başka Müzik
5-Başka Müzik
6-Başka Müzik
7-Başka Müzik
Bu Şekil Bir Menü Olacak Adı Müzik Menü Olan Belirtilen Yola Eklediğimiz Müzik Örnek Ayarlanıcak 1 Ankaranın Bağlarıysa Müziği Olacak /muzikmenu yazıp 1 e bastıgımızda ankaranın bağları çalacak. Ve Şarkının Süresi Bitene Kadar Çalacak Örnek 30 Saniye Yükledik Ankaranın Bağlarını 30 Saniye Çalacak Durdurmak İstersen /muzikmenu yazıp tekrar 1 e basacağız şarkı ankaranın bağları olduğu için bu çeşit sizin kendinize göre ayarlıyabilceğiniz bir plugin istiyorum forumdakilerede yardımcı olabilecek bir plugin olduğunu düşünüyorum Kolay Gelsin Cevaplarınızı Bekliyorum.
Cevap ?
Yapıcagınız müzikleri atın yapalım.
Benim zombie plague sunucum var el başlangıcında dokunulmazlık nasıl yapabilirim 20 saniye veya kendim ayarlıyabilecegim
plugin veya zp_ komudu varmi acaba yardım ederseniz çok seviririm
CILGIN TURKLER | ~ZombieWorld~
Sayfamiz:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Facem:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
95.173.173.174
CILGIN TURKLER | ~ZombieWorld~
Sayfamiz:
Facem:
95.173.173.174
[QUOTE=memoaho123;282734]pluginin icindeki #define STOPGODTIME 5 // 5 yerine istedigin rakamı yazarsan okadar snye yapar.
sma nin içindekini değiştirdim uzamadı yine aynı saniye amxx in içindekinimi değişmek lazım içini açamıyorum ben nasıl olucak
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
[QUOTE=memoaho123;282734]pluginin icindeki #define STOPGODTIME 5 // 5 yerine istedigin rakamı yazarsan okadar snye yapar.
sma nin içindekini değiştirdim uzamadı yine aynı saniye amxx in içindekinimi değişmek lazım içini açamıyorum ben nasıl olucak
- - - - - - - - - -