tebrikediyorum
sadece admin ve vip yetkisine sahip oyunculara özel olup, bu yetkilere sahip oyuncular oyuna girdiği zaman say`den hoşgeldin mesajı olarak karşılıyor. Oyuna giriş anında özel bir ses ile oyuncularıda uyarıyor.
welcomevipmessages.sma Dosyasını addons/amxmodx/scripting/ Dosyasının İçine atın
welcomevipmessages.amxx Dosyasını addons/amxmodx/plugins/ Dosyasının İçine atın ve ardından;
addons/amxmodx/config/plugins.ini Dosyasını Açıp En Alta welcomevipmessages.amxx Yazınız.
Son Olarak Map Değiştirin.
Kod:csplague.com
İletişim ;
MSN : DeaTReX
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Fakelerim Çıkmaya Başlamış Lütfen
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
& DeaTReX Adreslerinden Başka Hesabım Yoktur Lütfen Onlara Kanmayınız !
Sunuculara Ve Serverlara Özel Plugin Ve Mod Kodlanır
tebrikediyorum
CelikGame Türkçe Mod Paketlerinin Yapildi Yer
(Mod Paketleri Sadece Pluginlerin Birleşmesiyle Oluşuyor )
Not : Benim Editlediğim Pluginlerde Var
çok iyi
İnsan Olabilmenin Yolu... Yaratılmış Her Şeye SEVGİ ve MERHAMET Duyabilmektir.
Eyw
eyw kardeşim
Eyv moruk
Sadece VIP'a Özel Uyarlayabilirmisin? Mesela Örneğin : syjk yetkilerini verince Bu Yetkiye Sahip Oyuna Giren Viplerde Bu Mesaj Görünsün.
- - - - - - - - - -
Sadece VIP'a Özel Uyarlayabilirmisin? Mesela Örneğin : syjk yetkilerini verince Bu Yetkiye Sahip Oyuna Giren Viplerde Bu Mesaj Görünsün.
Ellerine , Emeğine Sağlık
Bu Gece Kalbimi Evde Bıraktım, Ruhumu Şeytana Sattım..
John W..
Ekteki dosyalari goremememin sebebi.ne yanlis yere mi bakiyorum