![]() |
|
Tusta Rev Ufak Bir Deişiklik - Printable Version +- CSPLague (https://www.csplague.com) +-- Forum: CS 1.6 Plugin (Eklenti) Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: [İSTEK] Cs 1.6 Plugin İstek Bölümü (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=80) +---- Forum: Çözülmüş İstekler (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=87) +---- Thread: Tusta Rev Ufak Bir Deişiklik (/showthread.php?tid=11081) Pages:
1
2
|
Tusta Rev Ufak Bir Deişiklik - memoaho123 - 27-12-14 Acıklamada Revleyince Revleyen Adminin İsmini Yazmasını İstiyorum. %s [Kim Revlediyse Onun İsmi Burda Yazsın]Tarafindan Revlendiniz[Eger Gereksiz Revlendiyseniz [SS] Cekip Bildirin.] Cevap: Tusta Rev Ufak Bir Deişiklik - memoaho123 - 27-12-14 Bide O Açıklama Yazısı Renkli Olursa iyi olur. Cevap: Tusta Rev Ufak Bir Deişiklik - mlhcnshn - 29-12-14 Buyur kardeşim; - - - - - - - - - - Renkli demişsin, sonradan gördüm kardeşim. Buyur renkli hali; (Mesaj editleme bulamadım) Cevap: Tusta Rev Ufak Bir Deişiklik - mlhcnshn - 29-12-14 Otomatik cevap editleme varmış kardeşim şimdi farkettim Herneyse şu isimde olan sma yı indirirsen olacaktır;tustarevyeni.sma Karışmış çünkü mesajlar birbirine. Cevap: Tusta Rev Ufak Bir Deişiklik - memoaho123 - 29-12-14 mlhcnshn dateline='' Wrote: Otomatik cevap editleme varmış kardeşim şimdi farkettim revleyince revledigi adminin ismi yazma şeklinde ayarladınmı usta? - - - - - - - - - - mlhcnshn dateline='' Wrote: Otomatik cevap editleme varmış kardeşim şimdi farkettim revleyince revledigi adminin ismi yazma şeklinde ayarladınmı usta? - - - - - - - - - - bide usta o acıklama kısmı adamın revleyince 3 defa yazarsa. iyi olur. Cevap: Tusta Rev Ufak Bir Deişiklik - mlhcnshn - 29-12-14 Şuanda pluginde Rev yazıyordu sanırım o kısımı ben admin ismiyle değiştirdim. Revlenen kişiye %s tarafindan revlendiniz yazıyor olduğu gibi. Sadece isim yazdırma ekledim, fazla bir şey yok. Onu 3 defa yazdırma yaparım şimdi. Tam ne istediğini tekrardan yazarsan o zaman halletmem daha faydalı olur. Sürekli .sma kirliliği yapmayalım. Cevap: Tusta Rev Ufak Bir Deişiklik - akcaliberkk - 29-12-14 Mesaj editörünün en sol üstünde A/A şeklinde bir buton var. O butona bastıktan sonra [php] taglarını kullanarak 1000 satırı geçmeyen kodları ekleyebilirsiniz. Cevap: Tusta Rev Ufak Bir Deişiklik - memoaho123 - 29-12-14 mlhcnshn dateline='' Wrote: Şuanda pluginde Rev yazıyordu sanırım o kısımı ben admin ismiyle değiştirdim. Revlenen kişiye %s tarafindan revlendiniz yazıyor olduğu gibi. Sadece isim yazdırma ekledim, fazla bir şey yok. Onu 3 defa yazdırma yaparım şimdi. Tam ne istediğini tekrardan yazarsan o zaman halletmem daha faydalı olur. Sürekli .sma kirliliği yapmayalım. tmm usta bide 3 defa yazdırmayı yaptınmı bitti demektir.teşekkürler. - - - - - - - - - - mlhcnshn dateline='' Wrote: Şuanda pluginde Rev yazıyordu sanırım o kısımı ben admin ismiyle değiştirdim. Revlenen kişiye %s tarafindan revlendiniz yazıyor olduğu gibi. Sadece isim yazdırma ekledim, fazla bir şey yok. Onu 3 defa yazdırma yaparım şimdi. Tam ne istediğini tekrardan yazarsan o zaman halletmem daha faydalı olur. Sürekli .sma kirliliği yapmayalım. tmm usta bide 3 defa yazdırmayı yaptınmı bitti demektir.teşekkürler. Cevap: Tusta Rev Ufak Bir Deişiklik - mlhcnshn - 29-12-14 /* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <engine> #include <hamsandwich> #include <colorchat> #define PLUGIN "Admin Aim Oyuncu Revle" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "JDM" #define ADMIN_YETKI ADMIN_RCON new bool:g_bRevle[33] = false new tag[]= "^4[Rev Sebebi]:^1" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("+revle","OyuncuRevle") register_logevent("eRoundEnd",2,"1=Round_End") } public client_connect(id) { client_cmd(id,"bind p +revle") // "p" yazan yere istediğin tuşu yazabilirsin... } public OyuncuRevle(id) { if(!is_user_alive(id)) return; new isim[32]; get_user_name(id,isim,31); if(get_user_flags(id) & ADMIN_YETKI) { new hedef, vucut get_user_aiming(id, hedef, vucut); if(is_valid_ent(hedef) && is_user_alive(hedef)) { g_bRevle[id] = true ColorChat(id, NORMAL,"%s Bir Oyuncuyu Revlediniz.",tag) ExecuteHamB(Ham_CS_RoundRespawn,hedef) ColorChat(hedef, GREEN,"^1%s ^4Tarafindan Revlendiniz^1[^4Eger Gereksiz Revlendiyseniz ^1[SS] ^4Cekip Bildirin.^1]",isim) ColorChat(hedef, GREEN,"^1%s ^4Tarafindan Revlendiniz^1[^4Eger Gereksiz Revlendiyseniz ^1[SS] ^4Cekip Bildirin.^1]",isim) ColorChat(hedef, GREEN,"^1%s ^4Tarafindan Revlendiniz^1[^4Eger Gereksiz Revlendiyseniz ^1[SS] ^4Cekip Bildirin.^1]",isim) } } else { client_print(id, print_center,"Bu Komutu Kullanma Yetkiniz Yok.") } } public eRoundEnd() { new players[32], inum; static tempid get_players(players, inum) for(new i;i<inum;i++) { tempid = players g_bRevle[tempid] = false } } - - - - - - - - - - A/A dediğiniz şekilde seçtim fakat kod normal görünmekte şuan da :/ - - - - - - - - - - PHP Code: /* Plugin generated by AMXX-Studio */- - - - - - - - - - Başardım... [/i]
Cevap: Tusta Rev Ufak Bir Deişiklik - memoaho123 - 02-01-15 çözülmüş isteklere taşınabilir. |