Harita ilk mesaja eklendi.
Printable View
zaman bol, başladım bile :) denemek için compile ediyorum fakat baya zaman alıyor belli 20 dakika geçti :P
buda hediyem :P
Eklenti 5742
NOT: Fps nin düşmesi video açık kaldı film izliyorum bi yandan :D
nereden nereye :) Daha yapım aşamasında
Eklenti 5745
Sonucu merakla bekliyorum (:
ok nasıl atılıyor
Güncellendi...Alıntı:
Güncellemeler:
- v1.0 = Plugin Başlangıç
- v1.1 = Modeller Kaldırıldı
- v1.2 = Rendering(Glow) bug fixlendi
- v1.3 = Xp verme/alma fixlendi
- v1.4 = Ok & Level sistemi düzenlendi.
Error:
L 06/17/2014 - 17:33:37: [AMXX] Module is not a valid library (file "cstrike\addons\amxmodx\modules\xstats_amxx.dl l")
L 06/17/2014 - 17:33:37: Error:
L 06/17/2014 - 17:33:37: [AMXX] Module is not a valid library (file "cstrike\addons\amxmodx\modules\amxmodx_amxx.d ll")
L 06/17/2014 - 17:33:38: [AMXX] Plugin "OkcuMod.amxx" failed to load: Module/Library Class "xstats" required for plugin. Check modules.ini.
Failed to load navigation map.
şöyle hata alıyorum ne yapıcam
yardım etseniz çok iyi olucak saatlerdir hatayı çözemedim sanırım dll dosyaları eksik ne yapıcam yardım edin
"cstrike\addons\amxmodx\configs" içerisinde modules.ini dosyası var onu aç ve csx modülünü aktif et.Bu sadece bir destek sorunu, hata değil yani...
EDIT:
Aktif etmek için ;csx şeklinde yazıyorsa başında ki ; (noktalı virgül) 'ü kaldır, sonra tekrar kaydet.
bkz.
->Kod:;csx
Kod:csx
şimdide bu hata ile karşılaşıyorumAlıntı:
L 06/18/2014 - 13:46:18: -------- Mapchange to okcu_jungle --------
L 06/18/2014 - 13:46:18: Error:
L 06/18/2014 - 13:46:18: [AMXX] Module is not a valid library (file "cstrike\addons\amxmodx\modules\xs_amxx.dll")
L 06/18/2014 - 13:46:18: [AMXX] Plugin "OkcuMod.amxx" failed to load: Module/Library Class "xstats" required for plugin. Check modules.ini.
Failed to load navigation map.
En iyisi cstrike\addons\amxmodx\configs içindeki modules.ini 'de yazanları kopyalayıp buraya yapıştır.
DİPNOT:
Aldığın bu hata mod ile alakalı değil bunuda belirtmek isterim...
Evet kesinlikle modda bir sorun yok,herkes çalıştırdığına göre :) Benim dosyalarım veya AmxModX 'im sıkıntılı sanırım.
Buda "modules.ini" içeriği :
Alıntı:
;;;
; To enable a module, remove the semi-colon (;) in front of its name.
; If it's not here, simply add it its name, one per line.
; You don't need to write the _amxx part or the file extension.
;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;
;; SQL Modules usually need to be enabled manually ;;
;; You can have any number on at a time. Use ;;
;; amx_sql_type in sql.cfg to specify the default ;;
;mysql
;sqlite
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;
;; Put third party modules below here. ;;
;; You can just list their names, without the _amxx ;;
;; or file extension. ;;
;; These modules will be auto-detected and loaded ;;
;; as needed. You do not need to enable them here ;;
;; unless you have problems. ;;
;fun
;engine
;fakemeta
;geoip
;sockets
;regex
;nvault
;hamsandwich
csx
JDM yardımcı olabilir misin?
14 saattir yenile yapmaktan ellerim ağrıdı , umarım sorun çözülür bekliyorum sabırsızlıkla (:
Bu yazdıklarımı kopyalayıp sendeki modules.ini 'de yazanlarla değiştirip kaydet.Kod:;;;
; To enable a module, remove the semi-colon ( in front of its name.
; If it's not here, simply add it its name, one per line.
; You don't need to write the _amxx part or the file extension.
;;;
;; SQL Modules usually need to be enabled manually ;;
;; You can have any number on at a time. Use ;;
;; amx_sql_type in sql.cfg to specify the default ;;
;mysql
;sqlite
;; Put third party modules below here. ;;
;; You can just list their names, without the _amxx ;;
;; or file extension. ;;
;; These modules will be auto-detected and loaded ;;
;; as needed. You do not need to enable them here ;;
;; unless you have problems. ;;
fun
engine
fakemeta
cstrike
;geoip
;sockets
;regex
nvault
hamsandwich
csx
Teşekkürler.
Çok yaratıcı bir düşünce, eğer hala geliştiriyorsan optimizasyon yapmanı tavsiye ederim
362-427 kısımlarını eğer şu şuna eşitse şunu göster değilde modelleri diziye aktarıp levellara göre sıralamanı ve modeller[get_user_level(id)] şeklinde kullanmanı tavsiye ederim.
Skill ve item kısımlarınıda dizi şeklinde yaparsan daha az satır ve daha çok performans alabilirsin.
Mod demişken birşey sormak istiyorum. Bir ara zr yani zombie rescue modu yapıyordun. Hoşuma gitmişti bir yıl kadar önceden yazmayı planlıyorum ama gerekli vaktim yok. Bu modu bitirdin mi ? Bitirmediysen bence tamamlanmalı. Sınavdan sonra elimden geldiği kadar bu modu bitirmeye çalışacağım :)
- - - - - - - - - -
Mod demişken birşey sormak istiyorum. Bir ara zr yani zombie rescue modu yapıyordun. Hoşuma gitmişti bir yıl kadar önceden yazmayı planlıyorum ama gerekli vaktim yok. Bu modu bitirdin mi ? Bitirmediysen bence tamamlanmalı. Sınavdan sonra elimden geldiği kadar bu modu bitirmeye çalışacağım :)
Demin 30 dk önce duş alırken bu mod aklıma geldi, modu tamamlıyamadım, tamamlanmama sebebi ise map olmamasıdır, mapper bulabilseydim bu modu tamamlyıcaktım, bunun gibi bir mod daha yaptım castle defense adında fakat bununda mapını yaptıramadığım için iptal oldu.
Eğer tanıdığın sağlam mapper varsa bi ara bu modları yapıp sma larıyla birlikte yayımlayabilirim.
- - - - - - - - - -
Demin 30 dk önce duş alırken bu mod aklıma geldi, modu tamamlıyamadım, tamamlanmama sebebi ise map olmamasıdır, mapper bulabilseydim bu modu tamamlyıcaktım, bunun gibi bir mod daha yaptım castle defense adında fakat bununda mapını yaptıramadığım için iptal oldu.
Eğer tanıdığın sağlam mapper varsa bi ara bu modları yapıp sma larıyla birlikte yayımlayabilirim.
[ı]çok tşkler ellerinize emeğinize sağlık..[/ı]
eyvallah
- - - - - - - - - -
eyvallah
güzel modmuş