CSPLague
Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) - Printable Version

+- CSPLague (https://www.csplague.com)
+-- Forum: CSP Genel Programlama (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Forum: Panel Geliştirme (https://www.csplague.com/forumdisplay.php?fid=114)
+--- Thread: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) (/showthread.php?tid=9615)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) - bymuseck - 18-02-14

Smile biz bunu xaampa kurduk xamppta acıklar var zaten bu paneli suanlık 8 tllik vps ye kurduk işlemlerimi yapmak için Smile

Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) - RENNIE - 18-02-14

Bak simdi xampp artık bitti. Şimdi sen bunu xampp kuracaksın sonra misal birine verdin veya sattın ozaman zibilyontane kod hatası çıkacaktır. Bence daha uygun bir şekilde kurulmalı ve kodlanmalı...

Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) - droppod - 19-02-14

Apache Hangi surumunu tavsiye edersin? [MENTION=25959]RENNIE[/MENTION]

Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) - RENNIE - 19-02-14

2.4 Versiyonu bu iş için idealdir;

• Geliştirilmiş performans (düşük kaynak kullanımı ve daha iyi eşzamanlılık)
  • Azaltılmış bellek kullanımı
  • Asenkronize giriş/çıkış desteği
  • Dinamik ters proxy yapılandırması
  • Salt olaya dayalı web sunucularından daha iyi performans
  • Daha ayrıntılı zaman aşımı ve hız/kaynak sınırlama özelliği
  • Yüksek trafik sunucular ve proxyler için uyarlanmış daha ince ayarlı önbelleğe alma desteği

Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) - TagaL - 19-02-14

Bu panel CSKONSOL.com'un panel'i zaten yakından takip edenler bilir.

Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) - edition - 19-02-14

Aynen

Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) - bymuseck - 20-02-14

Bebelere bak cskonsolun panelıymış lan varya emek harcamassak bizi keklicekler getir o paneli bende koycam kodları sayfaları karşılaştrcaz eger alakası yoksa defolup gtcen forumdan eger haklıysan paneli free yapcam .

Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) - TagaL - 20-02-14

bymuseck dateline='' Wrote: Bebelere bak cskonsolun panelıymış lan varya emek harcamassak bizi keklicekler getir o paneli bende koycam kodları sayfaları karşılaştrcaz eger alakası yoksa defolup gtcen forumdan eger haklıysan paneli free yapcam .

Öncelikle insanları tanımadan, yaşlarını sormadan "bebeler" kelimesini kullanmak senin karaktersizliği göstermekte. Bunda sinirlenicek birşey yok. Ben sadee bir idda'da bulundum.

TagaL dateline='' Wrote: Bu panel CSKONSOL.com'un panel'i zaten yakından takip edenler bilir.

SEN KARAKTESİZ İSEN BENİM YAPABİLECEĞİM HİÇ BİRŞEY YOK Wink

Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) - scarty - 20-02-14

@Tagal

Beyler burada kim haklı kim haksız davasına girmeyeceğim vakat ortaya iddaa atan varsa kanıtlamak ile yükümlüdür.

Ben panel tasarımının ücretli olarak satıldığını söyledim ve link attım themeforest , ayrıca @bymuseck ne zamandır themeforest'taki ücretli tasarımlar free olarak adlandırılmaya başladı o panelin free'sini bulursun hata tasarımını çekersin işlevini zaten kendin kodladığını söylüyorsun fakat o tasarım ücretsiz değildir.

Cevap: Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck) - TagaL - 20-02-14

@scarty

Bilgilendirmen için teşekkür ederim. En kısa sürede kanıtlamaya çalışacağım, fakat @bymuseck'in"bebeler" cümlesini kullanması açıkçası biraz ağır. Çünkü, karşısında konuştuğu kişinin ne yaşını biliyor ne de bilgisini. Bu yüzden böyle bir cevap verme zorunluluğu duydum.