Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck)
1 HAFTA YADA BIRAZDAHA FAZLA BURADA DEGILDIM BAN YEDIM Smile GENE BOŞ DURMADIM SIZLERE PANELIMI SUNUYORUM YORUMLARINIZ BEKLIYORUM MOBIL DESTEKLI OLAN PANELI SIZLERE TANITIYORUM.

* panel ozellıklerınden mobıl sıstem panel linkine gırdıgınızde eğer mobil aygıttan giriyosanız dırekt olarak algılıyor ve mobıl sayfayı acıyor ektra mobıl sayfa gırme derdı yok desteklenen telefon işletimleri
iPhone , Android , webOS , BlackBerry , iPod

PANELIN GIRIS SAYFASI

[Image: KryLnM.png]
PANELIN ANASAYFASI
[Image: wOaJZA.png]

YONETIM PANELI GIRIS
[Image: eQy1ZG.png]

ADMIN PANEL ANASAYFASI
[Image: wvyY4p.png]

MOBIL PANEL GIRIS
[Image: K49YQG.jpg]

MOBIL PANEL ANASAYFA (YAPIMDA DAHA)

[Image: Kl4BRr.jpg]

PANEL HAKKINDA HERSEYE ULASMAK ISTEYEN SKYPE : [email protected]

UCRETSIZ ISTEMEYI DUSUNMEYIN BILE

IYI GUNLER Smile

Reply
Herkesin parasız verdiği panellerde ne farkı var ?
Tek farkı mobilden otomatik yönlendirme mi ? :p
Çok şey yapmışın teprik ederim .
Reply
@azam basitse yap nerde gordun bu tasarımı nerde gordun çoklu yonetimi nerde gordun mob~l kontrolu hiç bi yerde ben sagımı bozmam ama madem agızın laf yapabılıyo ellerinde çalışsın bul bana acıksın bole bi panel goster bu paneli free yapmassam neyim boş konusma koçum
Reply
Güzel olmuş fakat girişde guvenlik kodunu sil derim yani iyi görünmüyor Smile
#!/bin/sh
# ######################################
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
echo "Beyin başarıyla silindi!";

Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş

# ######################################
Reply
Çok şey yapmışın bravo bymuseck bu tasarımı zaten başka yerde göremem paneller birbirinden farklıdır .
Ben sadece diğerlerinden ne farkı var dedim niye bu kadar geriliyosun artı laf salatası yapıyosun bana ha güvenlik konusunda iyidir ona bişi diyemem neyse uzatmıcam fazla hayırlı satışlar olsun sana koçummm
Reply
Her Ne Yapılmışsa Yapılmış bir emek harcanmışsa eline sağlık denilir laf kalabalığı yapılmaz , laf kalabalıgı yapanlar çok biliyorlarsa kendileri yapsınlar paylaşsınlar görelim Smile neler yapabiliyorlar
Reply
https://www.1stwebdesigner.com/wp-conten...plates.jpg

https://www.1stwebdesigner.com/design/pr...templates/

https://themeforest.net/item/adminity-pr...ebdesigner

https://adminity.novalx.com/dashboard.html

Kullanmayı bilene tasarımın satışı mevcuttur.
YouTube.com/enesscarty
Reply
Evet panel fena değil ama şunu unutma; bir iş yapıyorsan başkalarının da emeğine saygılı olmak lazım. Kodlama "cssunucum" tasarım "firmaadı" gibi. Ancak giriş bilgileri için; kullanıcı adı şifre veya email şifre gibi giriş bilgileri yeterlidir, daha fazlası insanı yorar. Genede sen bilirsin. Birde Türkiye'nin en gelişmiş paneli nasıl oluyor? Buradaki en gelişmiş kelimesi neyi ifade ediyor...
whatsApp : +90507 339 4128 (Sadece SMS)
Reply
Kodlama tamamen bond'a aittir kendisini tanıyan tanır , tzsarım ise bana aittir tabiki hazır templatestir. Panele mobil tema ile entegrasyon sagladık panelin özelliklerinden profil kısmından panel erişimini tek bi ip adresine izinleyerek panel çalındıgında bile giriş saglanamıyor , eklenti kontrol kısmında ajax kod çalışmakta sistem yazma hızı artırılmış bi şekilde.bildiginiz üzere bot giriş denemelerini iptal etmk devre dışı bırakmk için güvenlik kodu sistemi vardr şifremi unuttum fonksiyonu mevcut.Panelde acık yoktur zaten acıgı sadece kodlayan bilir.Bond cssunucum alt yapısında oldugu için kodlayana cssunucum yazmamız haktr.gelişmekte olan bi paneldir çalışmalar hala devam ediyor en önceliğimiz güvenli kontrol iyi gunler Smile

bu arada mobı entegre olayında anlaşmaya varılırsa iyi bi sdk programlayıcısıyla panelin android ve apple uygulamasını yapıcaz.
Reply
İlk açık bulundu bile(phpmyadmin), başarılarınızın devamını dilerim Tongue Tongue Tongue
whatsApp : +90507 339 4128 (Sadece SMS)
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  CS:GO Web Yönetim Paneli - 2020 droppod 2 6,094 04-10-20, 12:39
Last Post: droppod
  Satilik CounterStrike CSGO Paneli droppod 0 5,058 07-01-19, 21:28
  Yönetim Paneli Cs1.6 droppod 1 5,775 18-04-18, 18:48
  Counter Strike 1.6 PHP Yönetim Paneli droppod 10 9,495 29-04-17, 12:49