Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
oGCP Control Panel
selam,
Oynucaz ve onun gibi bir çok firma gerek tema değiştirerek gerek bire bir kullandığı ogcp yi paylaşıyorum.Umarım Değerli forum üyelerinin işine yarayacağını umuyorum.Güle güle kullanın.Yapımcı güzel kodlamış ama yarısı ingilizce yarısı türkçe değişik kodlamış.

https://turbobit.net/c8uba8iyaspz.html
ogcp indir ogcp.rar
Zippyshare.com - ogcp.rar
https://www.dosya.tc/server30/GUbsgL/ogcp.rar.html
Reply
arşivimde saolasın Smile
Reply
eyw ciğerim sağolasın. alper yunuslardan istediğimde vermemişti.
Reply
Aynen arşivime salladım çok faydalı oldun cansın Smile yanlız artık herkes bu paneli kullanacak o kötü oldu Smile 400 TL 'ye satılıyordu bedava gelmesi bizim içinde faydalı oldu Big Grin
Reply
Evet panel hepoyuncudan çekilmiş süper ancak 500 internal server error veriyor panele girişte? htaccess kaynaklı herhalde tüm kodları siliyorum htaccess boş bırakıp kaydediyorum bu seferde "could not find driver" diyor, herhalde files kaynaklı ogcp_servers tablosundaki /home/cs2 gibi klasörlemeyle halledebilirmiyim bir çözüm önerisi? @bymuseck
Reply
Selam, Dosyalar Oynucaz'dan çekildi, Sql hepoyuncudan çekildi.panelde küçük bir açık var piyasada bu paneli kullanan hepsinde gördüm.o açık ı bulup fixlemenizde yarar vardır.ilaveten htaccess de verdiği ata sistem/ayarlar.php de FQDN kaydını(subdomain) i düzenleyin
Reply
Merhaba ben Ramazan Yiğit, OGCP adlı oyun sunucusu kontrol arayüzünün yapımcısı...

Sizi uyarmak isterim bu panel benden izinsiz kullanılamaz...! Kullanım durumunda kullanan kişiye dava açılacaktır.

Ayrıca konunun kapatılmasını ve linklerdeki dosyaların silinmesini istiyorum...
Reply
Selam bunu kanıtlayabilirmisiniz belgelerle
Reply
Alper yunuslar serkan afşar dan yediği darbeyi kaldiramadi ayi nickide ancak alpere yakisirdi alpercim php nin p sinden anlasan içim yanmaz sana ogrettiklerim benim bilgimin % 1 i seni calistigin yerden kovdurtmak vardi ama icim elvermedi ekmegiyle oynamayin dedim genel mudurun den yedigin firca yetmedimi hepoyuncu benim sayemde var oldu ve benim sayemde bitti aklın hala beni almiyorsa buyur gel izmire panelin 5. Versiyonunu gostereyim sana..

Paneli kullanacaklara dipnot ogcp serinin 1. Versiyonudur bir cok hatasi mevcuttur. Bu dosyalaribirebir kullanan sadece 1-2 yer vardir o yerlerede alper yunuslar para ile satmistir. Panelde karisik algoritmalar mevcuttur sisteminiz komple rootlanabilir kullanacak ve kurabilecekler bu uyariyi dikkate alsin lakin bundan ne panel yapimcisi nede biz sorumluluk kabul etmeyiz Smile Ayrica ramazan yigit in istegi halinde sirket avukatimiza vekaletname sunulursa hem alper yunuslar hemde burada paneli indirip yorum atanlara adli islem baslatilabilir.
AnadoluCS Game Network System Administrator - Local Bilişim Web Teknolojileri - Fethiye Bilişim İletişim ve Eğitim Araçları.
Reply
reklam değil rakam = laf değil belge lütfen
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Çalışan PHP Panel Varmı ? falcata26 1 8,623 14-11-20, 19:21
Last Post: erenesser
  DostSunucu v1.2 PHP Panel TagaL 624 127,580 14-11-20, 19:20
Last Post: erenesser
  Servervadisinin kullandıgı panel 2014 Servervadisi 2 6,066 16-11-18, 19:10
Last Post: azcolak
  SoulCs Php Panel nazim53 42 27,172 24-05-18, 17:00
Last Post: impawnu
  CsDunyasi Php Panel nazim53 14 8,075 09-05-18, 22:07
Last Post: petran23
  Hlds Php panel ekleme nickim123 1 4,456 07-05-18, 00:59
Last Post: nickim123
  Satılık CounterStrike + Teamspeak3 = Tek Panel droppod 0 5,650 24-03-18, 16:16
Last Post: droppod
  Panel geliştirilecek furkany 1 4,919 18-03-18, 15:29
Last Post: furkany
  Csgo panel yaptıracağız Katasuno 1 6,437 24-11-17, 14:56
Last Post: burdaoyna
  Teamspeak Web Panel holberk 1 5,695 17-06-17, 11:48
Last Post: ramazancelik074

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)