Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kırılan Blok Yardım [ ÇÖZÜLDÜ ]
Merhaba Arkadaşlar

Ben Deathrun_temple'deki Gibi Oyuncu Üzerine Geldiğinde Veya Ateş Ettiğinde Kırılan Bir Blok Yapmak İstiyorum Yakşalık Yarım Saat Aradım Bulamadım Yardımcı Olursanız Sevinirim Smile
func_breakable ydi hatırladığıma göre ordan strength ( ne kadar vurunca kırılsın ) böyleydi sanırsam üzerine gelince kırılması için trigger_multiple ile de yapabilirisin
Lakaporta dateline='' Wrote: func_breakable ydi hatırladığıma göre ordan strength ( ne kadar vurunca kırılsın ) böyleydi sanırsam üzerine gelince kırılması için trigger_multiple ile de yapabilirisin

Biraz Daha Açıklayıcı Olursa Sevinirim Daha Yeniyimde Smile
trigger_multiple 'a gerek yok Flags (işaretler) 'den Birisi deydiğinde kırmayı seçerseniz nesneye bir player deydiği zaman kırılacaktır..

Veya bir nesneye " func_breakable " verdikten sonra " name " 'sine bir isim yazın. (örn.: kirilacaknesne)
Daha sonra bir buton oluşturun ve butonun target'ine kırılacak nesnenin namesini yazın.. (örn.: kirilacaknesne)

Butona basıldığında nesne kırılacaktır.
xcasusxx dateline='' Wrote: trigger_multiple 'a gerek yok Flags (işaretler) 'den Birisi deydiğinde kırmayı seçerseniz nesneye bir player deydiği zaman kırılacaktır..

Veya bir nesneye " func_breakable " verdikten sonra " name " 'sine bir isim yazın. (örn.: kirilacaknesne)
Daha sonra bir buton oluşturun ve butonun target'ine kırılacak nesnenin namesini yazın.. (örn.: kirilacaknesne)

Çok Teşekkür Ederim Smile
xcasusxx dateline='' Wrote: trigger_multiple 'a gerek yok Flags (işaretler) 'den Birisi deydiğinde kırmayı seçerseniz nesneye bir player deydiği zaman kırılacaktır..

Ne zamandan beri jail map yapmıyorum unutmusum Smile
kanekinci5 dateline='' Wrote:
Çok Teşekkür Ederim Smile

Önemli değil Smile Ben her zaman buralardayım Smile (Sanırım)

- Sorun çözüldüğü için konu çözülmüş konulara taşınmıştır.
- Konu kilitlenecektir.
- Yeni sorunlarınız için yeni konu açınız.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Brush Hatası [ ÇÖZÜLDÜ ] Mapper234 6 5,964 13-03-14, 18:25
Last Post: xcasusxx
  Durmama Sorunu [ ÇÖZÜLDÜ ] kanekinci5 6 5,715 03-03-14, 22:32
  VHE 3.4 Arıyorum Lütfen Yardım [ ÇÖZÜLDÜ ] GoxFather 3 4,168 01-03-14, 10:34
Last Post: kaptan647
  base builder deneme hatası [ ÇÖZÜLDÜ ] GoxFather 3 5,077 01-03-14, 10:27
  Aciil yardım log ! [ ÇÖZÜLDÜ ] BayFormance 2 3,730 01-03-14, 10:25
  v3.5 Işık Ekleyince BuildFaceLight Problemi [ ÇÖZÜLDÜ ] AtomCmyLMz 2 4,566 08-02-14, 19:12
  windows 8 [ ÇÖZÜLDÜ ] Mapper234 1 3,666 08-02-14, 19:09
  Mapta Wad Sorunu [ ÇÖZÜLDÜ ] cevri 7 4,549 07-01-14, 18:31
  Öldüren Zemin [ ÇÖZÜLDÜ ] kanekinci5 2 3,096 02-01-14, 00:32
  Fatal Error Yardım Lütfen [ ÇÖZÜLDÜ ] kanekinci5 19 10,087 29-12-13, 17:31

Foruma Atla:

Users browsing this thread: