Yetkiden bahsediyo sanırım, harfle ilgili bi tek o kast edilebiliramx_fire ın yetkisi ne ise unfire ında yetkisinin aynı olmasını istiyor.
Yetkiden bahsediyo sanırım, harfle ilgili bi tek o kast edilebiliramx_fire ın yetkisi ne ise unfire ında yetkisinin aynı olmasını istiyor.
uhcakiPÖzel Plugin Kodlanır!
Steam_ID = STEAM_0:0:54912140
Steam_Nick = Ragnar Lothbrok
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
PHP- Kodu:
İletişim => cebinihat@hotmail.com
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
En İyi Konularım:
color="#ff0000">CSPLAGUE.com
Ozaman eklentiyi incelemediğin çok açık ortada
ikisininde yetkisi ADMIN_LEVEL_BPHP- Kodu:
register_concmd("amx_fire","admin_fire",ADMIN_LEVEL_B,"<nick, #userid or authid or @team>")
register_concmd("amx_unfire","admin_unfire",ADMIN_LEVEL_B,"<nick, #userid or authid or @team>")
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein
Sen ya ne yazdığımı okumadın, ya türkçe bilmiyorsun ya da gerçekten dalga geçiyorsun.
1. Yalan söylüyorsun demedim. Eklentiyi denemedin belli ki dedim.
2. Komutun yetkisi zaten istediğin şekilde - amx_fire ile aynı olacak şekilde - ayarlı dedim.
3. Komutun yetkisi amx_fire ile aynı olacak şekilde ayarlanmış olmasa bile - ki öyle ayarlı - cmdaccess.ini diye bir dosya var. Bir açıp baksaydın ne işe yaradığını görürdün. O dosyadan yetkileri istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsun dedim.
4. O kadar hazırcı olmuşsunuz ki, eklentiyi denemeden, acaba istediğim şekilde ayarlı mı diye kontrol edeyim demeden, gelip burda şu şekilde ayarlar mısın diye tekrar konuyu uzatıyorsun dedim.
Konu kapatıldı.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/