Kahinmiyiz biz nerden bilelim ?
Merhaba , Sorum Olucak :
Benim Bir Tane Dedicated (Evden Kurulum) Serverim Var, Bi Kere OyunYoneticisinin Serverine Girdim Micim Orda Çok İyi Geliyordu , Ama Kendi Serverime Girdiğimde Micim Çok Kötü Geliyordu Sebebi Nedir ?
Kahinmiyiz biz nerden bilelim ?
Nefesim Fark Yaratırmı ?
"amx_cvar sv_voicequality 5" yaz konsola öyle dene olmadıysa 10 falan yap
YouTube.com/enesscarty
Kulaklık girişinizi kontrol edin. Tam oturmamış olabilir. Tam oturmuş olsa bile çevirin, çıkartıp takıp, ve sesi kontrol edin.
sv_voicequality 5 deneyin.
Denetim Masası>Donanım ve Ses>Ses>Kayıt>Mikrofon>Düzeyler üsttekini 100 yapın alttaki de +10.
Hepsini yaptıktan sonra sorun hala devim ediyorsa, mikrofonunuz da bir problem vardır, başka bir mikrofon deneyin.
uhcakiPÖzel Plugin Kodlanır!
Steam_ID = STEAM_0:0:54912140
Steam_Nick = Ragnar Lothbrok
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Konunun plugin ile hiçbir alakası yok. İlgili bölüme taşındı.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
uhcakiPÖzel Plugin Kodlanır!
Steam_ID = STEAM_0:0:54912140
Steam_Nick = Ragnar Lothbrok
Aynısı benim serverimde de olmuştu ve arkadaşımın da bende merak ediyordum buldum cevabı.
İletişim;