Kahinmiyiz biz nerden bilelim ?

[SORU]Arkadaşlar Bi Soruma Bakarmısınız
 [SORU]Arkadaşlar Bi Soruma Bakarmısınız Merhaba , Sorum Olucak :
Benim Bir Tane Dedicated (Evden Kurulum) Serverim Var, Bi Kere OyunYoneticisinin Serverine Girdim Micim Orda Çok İyi Geliyordu , Ama Kendi Serverime Girdiğimde Micim Çok Kötü Geliyordu Sebebi Nedir ?

Cevap: [SORU]Arkadaşlar Bi Soruma Bakarmısınız
 Cevap: [SORU]Arkadaşlar Bi Soruma Bakarmısınız Kahinmiyiz biz nerden bilelim ?
Nefesim Fark Yaratırmı ?

Cevap: [SORU]Arkadaşlar Bi Soruma Bakarmısınız "amx_cvar sv_voicequality 5" yaz konsola öyle dene olmadıysa 10 falan yap
YouTube.com/enesscarty

Cevap: [SORU]Arkadaşlar Bi Soruma Bakarmısınız Kulaklık girişinizi kontrol edin. Tam oturmamış olabilir. Tam oturmuş olsa bile çevirin, çıkartıp takıp, ve sesi kontrol edin.
sv_voicequality 5 deneyin.
Denetim Masası>Donanım ve Ses>Ses>Kayıt>Mikrofon>Düzeyler üsttekini 100 yapın alttaki de +10.
Hepsini yaptıktan sonra sorun hala devim ediyorsa, mikrofonunuz da bir problem vardır, başka bir mikrofon deneyin.
uhcakiPÖzel Plugin Kodlanır!
Steam_ID = STEAM_0:0:54912140
Steam_Nick = Ragnar Lothbrok
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Cevap: [SORU]Arkadaşlar Bi Soruma Bakarmısınız Konunun plugin ile hiçbir alakası yok. İlgili bölüme taşındı.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/

Cevap: [SORU]Arkadaşlar Bi Soruma Bakarmısınız uhcakiPÖzel Plugin Kodlanır!
Steam_ID = STEAM_0:0:54912140
Steam_Nick = Ragnar Lothbrok

Cevap: [SORU]Arkadaşlar Bi Soruma Bakarmısınız Aynısı benim serverimde de olmuştu ve arkadaşımın da bende merak ediyordum buldum cevabı.
İletişim;