Resimdeki Yazılar Çok Küçük Ondan Dolayı OkuyamıyorumBiraz Daha Büyük Atarsan Resimleri Daha Belirgin Olur.Sanki Ben "AnqeLSouL" Adlı Çocuğu Görmüştüm.Hatta Duymuştumda.Neyse Ben Konuyu Baltalamıyım.Bizi Bilgilendirdiğin İçin Teşekkürler.
Resimdeki Yazılar Çok Küçük Ondan Dolayı OkuyamıyorumBiraz Daha Büyük Atarsan Resimleri Daha Belirgin Olur.Sanki Ben "AnqeLSouL" Adlı Çocuğu Görmüştüm.Hatta Duymuştumda.Neyse Ben Konuyu Baltalamıyım.Bizi Bilgilendirdiğin İçin Teşekkürler.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
PHP- Kodu:
İletişim => cebinihat@hotmail.com
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
En İyi Konularım:
color="#ff0000">CSPLAGUE.com
Konu xRteam45 tarafından (07-10-13 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir.
"Türkiye'nin ilk ve tek Zombi Mod V2.0 Server!"
95.173.173.180:27015
la burunsuz piç sen hangi yüzle konusuyon zamanında ekmegini yedigin kapıda konusma özürlüsü seni sen git mw 4 için map yapma hayalleri kur hadi burunsuz piç zamanında siteye benim serverlere diye yalvaran konusma özürlüsü senİ
Konu racheengel tarafından (08-10-13 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.
Daha okuma yazma Özürlüsüsün o yüzden senin forgetten olduğunu biliyorum. Dediğim gibi ben büyük işlere girerim sen giremezsin çünkü yaşın en fazla 14
Ayrıca sana bunlar yetmediyse JumpersGaming olarak sana birşeyler hazirlayayim
Hani kapında beslenmisim ya bu lafları bir sanal maymunu bile uyduramaz
+ daha serverinin reklamı olmayan, kendi tagını mapın ismini yapıp o mapper sandığın adamlara adminlik verbir kişi map yapıyo oda rmf ile
yani mapperlerinle beni kıyaslayamazsın koçum
![]()
Konu xRteam45 tarafından (09-10-13 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir.
"Türkiye'nin ilk ve tek Zombi Mod V2.0 Server!"
95.173.173.180:27015
sen forgotten olarak bil beni burunsuz seni dogru senin gibi büyük mw4 de mapperlık yapıcak biri ile konusmak hataben eski nick ile Sansar* hatırlarsın su bizim .com siteye serverimi koyun diye yalvardıgın kişiyim ben mappermıs byshadowdan calıp ögrenmeye calıstıgını dünya biliyo hala gelip mapperım diye geçiniyo coolisyan diye map yapıp içindeki 3 oyunu degiştirip millete size özel diyip kakalayan konusuyo bunu dem mapper bozuntusu daha yasının adamı olamayan forgottene 14 yaşında diyip akıl yası 10 dan küçük olan ergenlikden çıkamadan götüyle konusan piç seni şimdi git sen milletden bişiler ögren mapperım diye geçin mw dekiler seni bekle hayali bile olamayan beyin ve konusma özürlüsü seni
- - - - - - - - - -
sen forgotten olarak bil beni burunsuz seni dogru senin gibi büyük mw4 de mapperlık yapıcak biri ile konusmak hataben eski nick ile Sansar* hatırlarsın su bizim .com siteye serverimi koyun diye yalvardıgın kişiyim ben mappermıs byshadowdan calıp ögrenmeye calıstıgını dünya biliyo hala gelip mapperım diye geçiniyo coolisyan diye map yapıp içindeki 3 oyunu degiştirip millete size özel diyip kakalayan konusuyo bunu dem mapper bozuntusu daha yasının adamı olamayan forgottene 14 yaşında diyip akıl yası 10 dan küçük olan ergenlikden çıkamadan götüyle konusan piç seni şimdi git sen milletden bişiler ögren mapperım diye geçin mw dekiler seni bekle hayali bile olamayan beyin ve konusma özürlüsü seni