Bence Bunları Birleştirip Konu Açarsan Daha Güzel Olabilir.Yani Herkes Tek Tek İndirmek Zorunda Kalmaz.Ama Yinede Emeğin İçin Teşekkürler.
EDIT:
He Notu Şimdi Gördüm Özür Dilerim ve Emeğin İçin Teşekkürler.
Bence Bunları Birleştirip Konu Açarsan Daha Güzel Olabilir.Yani Herkes Tek Tek İndirmek Zorunda Kalmaz.Ama Yinede Emeğin İçin Teşekkürler.
EDIT:
He Notu Şimdi Gördüm Özür Dilerim ve Emeğin İçin Teşekkürler.
Konu Nobb tarafından (08-10-13 Saat 09:30 ) değiştirilmiştir.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
PHP- Kodu:
İletişim => cebinihat@hotmail.com
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
En İyi Konularım:
color="#ff0000">CSPLAGUE.com
Sen "EDIT:" 'i eklemeden önce tam sövüyordumki EDIT' i ekledin.. Önce bir rar dosyasındaydı zaten bunlar..
CSPlague kabul etmeyince ikiye böldüm.. Modeller ve Pluginler diye..
Yine kabul etmeyince...
Part'lara ayırmak aklıma geldi..
İlk defa rar dosyasını partlara ayırıyorum ve ben xp kullanıyorum partların boyutunu kendin belirlemek kolay değil..
İnternetten bunu araştırdım..
Yani çok uğraştım CSPlague 'ye upload etmek için istesem hotfile 'ye tek dosya upload ederdim ama link kırılma sorunu var
Herneyse iyiki EDIT 'i ekledin diyorum![]()
hocam ben bunu kurdum fakat pelerin modelinde hata verip kapandı panel napmalıyım
ya hacı bu nedir hepsini doğru düzgün attım serveri bi açtım girdim bütün modlar birbirine girmiş jailde zombi karakter var bilmem ne deathrun zombi oluyon silah alamıyon ct gecemiyon hepsi birbirine girmiş dediğin gibi yaptım bide şuna bir çare bul yada nasıl silicem yedeğini almadım![]()