Arkadaşlar nefesime mapları verdiğim doğrudur sonuna kadar kullanabilir.
Benim amacım beğeni kasmak , vs. değil , amacım bilmeyen arakdaşlara öğretmek ki kendim çok vakit harcayarak öğrendim , tam öğrendim mi hayır.En iyi VHE ustaları beni tanıyor mu hayır , demek ki ben amacıma ulaşmışım.Ve şuan ne oyundan zevk alıyorum nede harita yapmaktan inanın kaç defa format attım fakat yedeklerimi hep aldım , vhe kurulu bile değil huzur var şuan sorunlara yönelmiş durumdayım boş vakitlerimde sorunlara bakıp yeni çözüm yolları arıyorum.

Demek istediğim kafanıza taktığınız kadar önemli birşey değil bkz : 1 yıl önceki mesajlarıma , konularıma zaman değişiyor istekler değişiyor.Eskiden bilgisayar müh. olmak isterdim , şuan ALLAH Korusun durumundayım...Daha site yapmayı bilmezken gittim site açıp vhe sitesi yaptım bunların hepsi tecrübe oluyor.Bu işi adminlik almak için değil , para kazanmak için de değil ( kazanmışlığım , batuhanla kazanmışlığımızda var ) her neyse kazık yedik , gerçekten bu işi yapmak istiyorsanız playerları önemseyin ve görünüme önem verin Türkiye'den niye iyi mapper çıkmıyor konusunuda bir kere geçin.

Son olarak çok uzattım üni. sınavına çalıştığım için çok zor giriyorum bu siteye aklıma gelirse giriyorum çünkü bir cs forumuna farklı oyun dalı açalım dediğimizde burası cs forumu öyle şey olmaz gibi tepkilerle karşılaştım , eee arkadaşım sen buraya farklı oyun dalları açmıyorsunda gidip p.rn account hesap bölümü açıyorsun ? neresinde bunun cs ile alaka ?? ' der konudan uzaklaşırım arkadaşlar , kimseyle sorunum yok kimseninde benle sorunu olmasını istemem.

Size tavsiyem yukarıdaki yazdıklarımdan yola çıkarak BOŞ İŞLERLE BİR BİRİNİZE KÜFÜR EDİP BOŞUNA ARKADAŞ OLABİLECEKKEN DÜŞMAN OLMAYIN..