Teşekkürler.
Arkadaşlar tamamen CSPlague.com İçin hazırlamış olduğum Cfg yi sizlere sunuyorum.
| CSPlague TeaM CFG v1 |
Boyutu : 3.25 Kb Diskte Boyutu : 4.00 Kb
Arkadaşlar rar dosyasının içinde 7 tane (CSPlague TeaM CFG.cfg, bunny.cfg, buy.cfg, cross.cfg, fps.cfg ve turn.cfg) cfg bulunmaktadır.
Cfg nin özelliklerine gelelim :
==> Sensivity ve ZooM Sensivity uygun şekilde ayarlı.
==> Gamma ayarlı.
==> Parlaklık ayarlı.
==> Cross Genişlik Ayarı küçültüldü.
==> Cross Saydamlık Ayarı kalınlaştırıldı.
==> Hızlı Seçme ayarlandı.
==> Rate ayarlandı.
==> Developer ayarlandı. (Kasma Sorunu İçin)
==> Hız Ayarı eklendi.
==> Sprey ve Kan Ayarı eklendi.
==> Silah kodları eklendi. (Özellikle Awp)
==> Bunny kodları eklendi.
==> Cross kodları eklendi.
==> Fps ayarlandı.
==> Turn kodları eklendi.
==> Komut Menü Dosyası eklendi.
CSPlague.bmp
Rar dosyasını masa üstüne çıkarıyoruz.
Çıkan cfg dosyalarını C:/Program Files/Valve/Cstrike klasörüne atıyoruz.
Daha sonra oyuna girip consola "exec CSPlague TeaM CFG.cfg" yazıyoruz (" işaretleri yok) ve cfg miz aktif oluyor.
Tıkla İnsin - Upload.gen.tr
Tıkla İnsin - TurboBit.net
Tıkla İnsin - RapidShare.com
Rar Şifresi : CSPlague.com
Arkadaşlar bu CFG ye ilgi olursa Versiyonun devamı Gelecektir... Bir yorumu çok görmeyelim Lütfen...
Konu BoRDo BeReLi tarafından (17-05-12 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Teşekkürler.
Önemli değil kardeşim yorum için bende teşekkür ederim
---------- Alttaki Mesaj Zamani 16:48 ---------- Önceki Mesaj Zamani 16:21 ----------
-Arkadaşlar CFG yi bizzat kendim hazırladım bir incelerseniz ve yorumlarınızı bırakırsanız çok sevinirim CSPlague.com için hazırlanmıştır. Videoyu en kısa zamanda koyucam SABİTE TAŞINIRSA SEVİNİRİM...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
tesekkurler
Öncelikle ellerine salık güzel bi cfg awp zoomu kalın mermiler yerine gidiyor fakat ilk başta mause ile dilde enter ile ateş ediyor ayarları default yapmak gerektiyiyor ayrıca saydan yazılan yazılar hemen gidiyor saliselik sanki 2 hata dışında bişeye rastmaladım daha
Rica ederim kullanan diğer arkadaşlarda katkı yaparlsa daha çok geliştirilebilir cfg
Fazla özele girmek istemiyorum ama şu hafta son sınav haftam hatta yarın bile 1 düşen bir sınavım olmasına rağmen forumla ilgileniyorum sınavlar bittikten sonra çok iyi cfg ler çıkaracağıma inanıyorum eğer video talepleri cfg talepleri gelirse version v10 olana kadar devam edebilir.
TeşekkürLer.
warLıqımın y0k 0Lduqu Sırada
warLıqınLa yeniDen d0qdum dünyaya
qözLerimi açtıqımda Tek Seni qörDüm
Kapatırkende Sadece Seni qörmek iStiy0rum Kar$ımda