Evet bu amx kodlarını pluginde kullanmak zararlı dedi arkadaşım bu cmd falan onlardan kullanıcakmışız...
Evet bu amx kodlarını pluginde kullanmak zararlı dedi arkadaşım bu cmd falan onlardan kullanıcakmışız...
Furkan Dize anlamsız konusmalarından pawn bilgin belli oluyor. Zararlı falan değil. Saçma uydurmalarla insanları yanlış bilgilendirmeyin.
---------- Alttaki Mesaj Zamani 21:05 ---------- Önceki Mesaj Zamani 21:00 ----------
PHP- Kodu:
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#define PLUGIN "El Sonu Sifirlayici"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "akcaliberk"
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
register_logevent("EventRoundStart",2,"1=Round_Start")
}
public EventRoundStart() {
//Kodlar
server_cmd("amx_unbury @T ")
server_cmd("amx_godmode @all 0")
server_cmd("amx_unammo @all 0")
server_cmd("amx_speed @all 0")
server_cmd("amx_noclip @all 0")
server_cmd("amx_cvar sv_gravity 800")
server_cmd("amx_spiderman @T 0")
server_cmd("amx_glow @all off")
server_cmd("amx_cvar mp_friendlyfire 0")
server_cmd("amx_cvar sv_parachute 1")
server_cmd("amx_cvar bh_enable 1")
client_print(0,print_chat,"[AMXX] Tum Ayarlar Kapatilip Eski Haline Getirildi !")
}
Güldüm La Harbi Diyom Güldüm
bu komutların hepsini bir arada kullanırsan server 2 elde bir çöker. nedeni ise [ne kadar kaliteli olursa olsun] server oyundaki oyunculara bu kadar yüklemeyi bi anda yapamaz ve server çöker yada reliable hatası alırsınız
set_cvar_string le yapmayı dene derim ben.
Saçmalık. Bu kodlar oyunculara yükleme falan yapmıyor. Senin de pawn bilginden kuşkuluyum. amx_super i biraz incelersen oyuncularla bir alakası olmadığını görürsün.
ayrıca set_cvar_string ile unammoyu nasıl kapatmayı düşünüyorsun ? Çok fazla hafife alıyorsun HL Engine'i .
1.si set_pcvar_string diye bir şey yok demedim. unamoyu set pcvar strin ile nasıl kapatıcaksın dedim.
2.si amx_weapon ile burdaki komutlar bir değil koçum.
3.sü hiç bir şey olmaz.
4.sü İsmini de al sok bi tarafına bir bok bilmeden konusuyorsunuz.
burada da bir şeyler gevelemeye çalışmışsın. Anlamsız cumleler sarfetmışsın. Ben o senın yıllarca uyuttuğun adamlara benzemem. Bu sözlerle pawndan hl den anlamayanlara çok bir bok biliyormuşsun gibi her şeyi biliyorum havası yaratmaya çalışmışsın ama onlar bana sökmez.bu komutların hepsini bir arada kullanırsan server 2 elde bir çöker. nedeni ise [ne kadar kaliteli olursa olsun] server oyundaki oyunculara bu kadar yüklemeyi bi anda yapamaz ve server çöker yada reliable hatası alırsınız
pawnı "c"odlamaya öğrenmeden başlamışsın demekkı. Herkesın gozu zaten aklımda bu aralar. Mıllet akıl açı
Csplague de hiç bulunmadım arkadaşım