Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandalya Kapmaca Butonlu
Benden soz etmişsen 9999 Demedim ben 99999 dedim Smile
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Reply
​scarty tam anlamadım . 1 milyarda versem bi bomba ile kırabilirlermi o nesneyi ?
Reply
Anlamıyorsun kardeş scarty diyorki adamlar onu sana oynatmamak için bütün marketi satın alırlar genede kırarlar onu öyle diyorlar.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Reply
yok öyle demedim @Nefesim gerçekten sayısı kaç olursa olsun eğer name vermişsen tek bombalık canı vardır onu dene gör Big Grin
YouTube.com/enesscarty
Reply
butonlu yapabilmek için isim verdim ve bunun yanındada can verdim kıramazlar umarım Big Grin nefesim bide bi ricam olucak linki az evvel yeniledim sana zahmet eke alırmısın dosyayı
Reply
denedim kırılmadı sanırım cam yapmak gerekti eskiden ne verirsem vereyim kırılan şey şimdi kırılmadı garip Big Grin
YouTube.com/enesscarty
Reply
Link Tarafımca Ek'e Alınmıştır.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Reply
Nefesim dateline='' Wrote: Link Tarafımca Ek'e Alınmıştır.
Teşekürler

- - - - - - - - - -

scarty dateline='' Wrote: denedim kırılmadı sanırım cam yapmak gerekti eskiden ne verirsem vereyim kırılan şey şimdi kırılmadı garip Big Grin
Big Grin.
Reply
Bence gereksiz çünkü sen onları önden yollarsın oyunun olduğu odaya bu seferde birisi çıkar tüm düğmelere basar Sad Amaç iyi eline sağlık yinede güzel olmuş Big Grin
Reply
@xcasusxx saol dostum onu bide su var merdivene ufak bi kapı koydugunda sorun cıkartmaz Wink kolay gelsin
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Butonlu Silah Lakaporta 5 4,846 23-03-14, 12:28
Last Post: blueangels07
  Sandalye Kapmaca Nefesim 11 6,014 06-06-13, 15:09
Last Post: Nefesim
  Butonlu silah[rmf] huntermapper 0 3,466 06-01-13, 17:26
Last Post: huntermapper

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)