Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ücretli İstek]Base Builder Base Kapama
[MENTION=8515]akcaliberkk[/MENTION] seni bekliyorum berk kardeş kusura bakma senı sıkıstırmak ıstemıyorum yanlıs anlama ama cok lazım

- - - - - - - - - -
[MENTION=8515]akcaliberkk[/MENTION] seni bekliyorum berk kardeş kusura bakma senı sıkıstırmak ıstemıyorum yanlıs anlama ama cok lazım
Reply
Attım kodları kendisine şuan benim pluginim sorunsuz çalışıyor fakat [MENTION=8515]akcaliberkk[/MENTION] belki dahada sağlam bir şey yapar belki sorunsuzdur bilemicem, bekliyoruz kendisini kardeşim Smile

- - - - - - - - - -

Attım kodları kendisine şuan benim pluginim sorunsuz çalışıyor fakat [MENTION=8515]akcaliberkk[/MENTION] belki dahada sağlam bir şey yapar belki sorunsuzdur bilemicem, bekliyoruz kendisini kardeşim Smile
Reply
Maalesef onun attığı plugin de çok kapılı maplerde çalışmıyor. Şöyle bir eklenti yapabilirim. Tek kapılı maplerde otomatik, çok kapılı maplerde bir .ini dosyasından koordinatları siz girersiniz?

CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz:
destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/

Reply
akcaliberkk dateline='' Wrote: Maalesef onun attığı plugin de çok kapılı maplerde çalışmıyor. Şöyle bir eklenti yapabilirim. Tek kapılı maplerde otomatik, çok kapılı maplerde bir .ini dosyasından koordinatları siz girersiniz?

tmm öyle yapalım.

- - - - - - - - - -

akcaliberkk dateline='' Wrote: Maalesef onun attığı plugin de çok kapılı maplerde çalışmıyor. Şöyle bir eklenti yapabilirim. Tek kapılı maplerde otomatik, çok kapılı maplerde bir .ini dosyasından koordinatları siz girersiniz?

tmm öyle yapalım.
CILGIN TURKLER | ~ZombieWorld~

Sayfamiz:www.facebook.com/fullmod.sw
Facem: http://www.facebook.com/mehmet.akbulut.69

95.173.173.174
Reply
[MENTION=8515]akcaliberkk[/MENTION] zaten kordinatları nvaulta baglamıcakmıyız nvault olarak .iniye dediğiniz gibi yapalım kordinatları biz ekleriz

- - - - - - - - - -
[MENTION=8515]akcaliberkk[/MENTION] zaten kordinatları nvaulta baglamıcakmıyız nvault olarak .iniye dediğiniz gibi yapalım kordinatları biz ekleriz
Reply
Mantıksal olarak yöntem şöyle olur;

Plugin otomatik algılar, fakat siz hata oluşan bir mapi gördüğünüzde bir komutla o mapteki bariyer kapısının koordinatını alırsınız gerekirse kapının büyüklüğüne göre radius değeri de kişi tarafından eklenilebilir yapılabilir.
Koordinat alımı ise amx_userorigin değilde [MENTION=8515]akcaliberkk[/MENTION] in paylaştığı Nişan alınan noktanın koordinatları adlı konudaki stock kullanılırsa daha kolay olacaktır.

Mantık ise plugin önce mapin ismini taratır ini de var mı yok mu diye var ise iniden işlem yapar yok ise kendi algılar.

- - - - - - - - - -

Mantıksal olarak yöntem şöyle olur;

Plugin otomatik algılar, fakat siz hata oluşan bir mapi gördüğünüzde bir komutla o mapteki bariyer kapısının koordinatını alırsınız gerekirse kapının büyüklüğüne göre radius değeri de kişi tarafından eklenilebilir yapılabilir.
Koordinat alımı ise amx_userorigin değilde [MENTION=8515]akcaliberkk[/MENTION] in paylaştığı Nişan alınan noktanın koordinatları adlı konudaki stock kullanılırsa daha kolay olacaktır.

Mantık ise plugin önce mapin ismini taratır ini de var mı yok mu diye var ise iniden işlem yapar yok ise kendi algılar.
Reply
Evet bu şekilde yapıyorum. Bitince eklerim.

CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz:
destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/

Reply
[h=3]Base kapamaya çözüm bülun [/h]
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ucretlı plugın yapan ? MAJESTIC GAMING 0 2,347 12-05-15, 19:14
Last Post: MAJESTIC GAMING
  VHE Random RMF Arşivi Yakinda (istek verebilirsiniz) Nefesim 10 5,449 12-05-15, 15:01
Last Post: messert
  Ücretli Plugin İstiyorum kurtel1998 0 2,921 18-03-15, 02:23
Last Post: kurtel1998
  Ücretli Plugin Yaptiracagim LEGOFGRAND 1 7,786 04-06-14, 04:58
Last Post: forum12
  Ücretli Map Yaptırma "TWD Prison" KeNZ0 3 5,719 30-05-14, 16:13
Last Post: ContineZz
  Ücretli Yeni Buy menu Hemsta 1 4,408 13-04-14, 17:06
Last Post: Hemsta
  Cs 1.6 Plugin İstek Bölümü MODERATORLER Hemsta 6 5,713 10-04-14, 17:54
Last Post: buracat
  Ucretli istege ozel shop [ücretli] xLdeJavu 2 3,111 23-01-14, 16:47