10-06-13, 20:37
V23 patc indiriyom tekrar deniycem insallah olur yav
|
2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtemler
|
|
10-06-13, 20:37
V23 patc indiriyom tekrar deniycem insallah olur yav
15-06-13, 20:15
Öncelikle ellerine saglık dostum..Ben dedıklerınızı uyuguladım aynısını fakat oyuna gırdıgım zaman oyundan atıyor tam gırme demıyelım zm harıtayı secıyorum vs o dolan kısım sonuna geldıgı zaman oyundan atıyor..sxe yı actım oyle denedım bu sefer hıc gırmedı..sxe kapadım oyuna gırdım yıne aynı oluyor neden acaba bır bılgınız var mı ?
23-06-13, 22:22
fly331 dateline='' Wrote: Öncelikle ellerine saglık dostum..Ben dedıklerınızı uyuguladım aynısını fakat oyuna gırdıgım zaman oyundan atıyor tam gırme demıyelım zm harıtayı secıyorum vs o dolan kısım sonuna geldıgı zaman oyundan atıyor..sxe yı actım oyle denedım bu sefer hıc gırmedı..sxe kapadım oyuna gırdım yıne aynı oluyor neden acaba bır bılgınız var mı ? Sxe destekli bir cs'de denemedim ben. sxe desteği olmayan cs'yi indirip tekrar kurarsan açılacaktır
![]()
25-06-13, 11:30
Arkasasim iyi yapmisin sagol yorulmustuk baska dilerde oynamaktan turkce cok seviyorum azeriyim Acaba Bu patcin icinde SNIPER VS ASSASIN MODA VARMI EGER YOKSA EKLEYE BILIRMISIN ?????????
ResuL97 dateline='' Wrote: Arkasasim iyi yapmisin sagol yorulmustuk baska dilerde oynamaktan turkce cok seviyorum azeriyim Acaba Bu patcin icinde SNIPER VS ASSASIN MODA VARMI EGER YOKSA EKLEYE BILIRMISIN ????????? O mod yok ve malesef modu şu an ekleyemem ama sen indirip kolaylıkla ekleyebilirsin
![]()
Güncelleme Yapıldı v3.0
Admin Modeli Değiştirildi. Sürekli Respawn Kaldırıldı. Buglar Düzeltildi. Yeni Set-Up Eklendi. İyi Oyunlar.. ![]()
10-07-13, 18:35
SeCkIn kardeşim mesaj atamıyorum, posta kutun dolmuş. Oyunu 4 kez silip tekrar yükledim. Sana linkini verdiğim modda böyle yapmıyor. H tuşuyla bot ekleyebiliyorsun. Ama bunda h tuşuna basında bot ekleme çıkmıyor. Konsol komutuna bot_add veya add_bot yazınca da işe yaramıyor..
10-07-13, 22:44
Jetaime dateline='' Wrote: SeCkIn kardeşim mesaj atamıyorum, posta kutun dolmuş. Oyunu 4 kez silip tekrar yükledim. Sana linkini verdiğim modda böyle yapmıyor. H tuşuyla bot ekleyebiliyorsun. Ama bunda h tuşuna basında bot ekleme çıkmıyor. Konsol komutuna bot_add veya add_bot yazınca da işe yaramıyor.. Bot sorununu düzeltmeye çalışıyorum en kısa zamanda yenileyeceğim linki Saygılar.. ![]()
18-07-13, 22:14
yeni link ne zaman gelicek acaba ? bot paketi olandan ? lütfen cok lasım bu sw banaa ... :S :S :S
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|