Threads: 43
Eklenti Güncellenmiştir !
Versiyon 1.0 -> Versiyon 1.1 'e yükseltilmiştir. Değişiklikleri konunun başından öğrenebilirsiniz.
Threads: 15
Ekrana bi bildirim yapabilirmiyiz ? Adam iki kere W basıp hızlandığında ne kadar süre boyunca bu şekilde hızlı koşabilceğine dair.Mesela şarjör değiştirirken ekrana bi dolma imleci geliyordu o tarz gibi.Ekranın sol yada sağ alt köşesine de Bayrak kapmacadaki adrenalin yazısı gibi %i eklersin Mesela %10 olunca adam çift W basarsa az bi hızlanma süresi yaşar ve ekranın sol altındaki %10 , %0 olur. %50 olunca daha uzun süre hızlanır.Bi kısıtlandırma yapmamanı tavsiye ediyorum.İllağa %100'ü beklemiyelim yani.
Haklısın fakat %10,%20 enerjin kaldı gibi bildirim olayının Ekranda çok büyük bi yer kaplamasını söylemiyorum saten.
BarTime Evet Biraz yer kaplıyabilir ekranda.Neyse ilerki sürümlerinde düşünürsün görsellik olayını

Ben yinede kendi fikrimi söyledim saten.Benim söylediğimle arkadaşın tavsiyesi nerdeyse eşit saten %10 luk enerjin varsa 1 saniyelik yarım saniyelik koşma %50 varsa iki buçuk saniye koşma gibi.Ne kadar Enerjin varsa o kadar koş
Ben onu bilmiyordum bak öğrendiğim iyi oldu

(Bi aralar çok küfrettim kendime sırf yanıp "neden sönüyo bu ekrana yazdığım yazılar" diyip.)
Çalışmalarının devamını dilerim