Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprint - Hızlı Koşma Plugini
Eklenti Güncellenmiştir !

Versiyon 1.0 -> Versiyon 1.1 'e yükseltilmiştir. Değişiklikleri konunun başından öğrenebilirsiniz.

CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz:
destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/

Reply
Ekrana bi bildirim yapabilirmiyiz ? Adam iki kere W basıp hızlandığında ne kadar süre boyunca bu şekilde hızlı koşabilceğine dair.Mesela şarjör değiştirirken ekrana bi dolma imleci geliyordu o tarz gibi.Ekranın sol yada sağ alt köşesine de Bayrak kapmacadaki adrenalin yazısı gibi %i eklersin Mesela %10 olunca adam çift W basarsa az bi hızlanma süresi yaşar ve ekranın sol altındaki %10 , %0 olur. %50 olunca daha uzun süre hızlanır.Bi kısıtlandırma yapmamanı tavsiye ediyorum.İllağa %100'ü beklemiyelim yani.
Reply
bilbaz dateline='' Wrote: Ekrana bi bildirim yapabilirmiyiz ? Adam iki kere W basıp hızlandığında ne kadar süre boyunca bu şekilde hızlı koşabilceğine dair.Mesela şarjör değiştirirken ekrana bi dolma imleci geliyordu o tarz gibi.Ekranın sol yada sağ alt köşesine de Bayrak kapmacadaki adrenalin yazısı gibi %i eklersin Mesela %10 olunca adam çift W basarsa az bi hızlanma süresi yaşar ve ekranın sol altındaki %10 , %0 olur. %50 olunca daha uzun süre hızlanır.Bi kısıtlandırma yapmamanı tavsiye ediyorum.İllağa %100'ü beklemiyelim yani.

Böyle basit bir amacı olan eklenti için bu kadar ekran süslemesi iyi olmaz. Özellikle de hud kanalını yalandan yere harcamaya değmez. Zira 5 tane hud kanalı var ve eklentilerin çoğu ekrana hud mesajı gönderip duruyor. Yok jail gündü yok speed metreydi... Reklam mesajları da cabası. Bu kadar hud kullanan eklenti arasında, sırf iki W basıp sprint yapmaya yarayan bir eklentinin de hudu kullanması görüntü kirliliğinden başka bir işe yaramaz. Doğallığı korumak adına ilk söylediğin BarTime fikrini de yapmayı düşünmüyorum.

v1.1 için bu kadar görsellik yeter bence. Şuan eklentinin motoruyla uğraşıyorum. Gelen bir tavsiye üzerine... Atıyorum 5 saniyelik sprintinin 3 saniyesini harcadın ve 2 saniyen kaldı. Bu kalan 2 saniyenin, cooldown süresi geçtikten sonra tekrar 5'e çıkmasını sağlamam gerekiyor. Bu güncellemeden sonra gerekliyse daha doğal görsel efektler yapabilirim.

destek_596

Reply
Haklısın fakat %10,%20 enerjin kaldı gibi bildirim olayının Ekranda çok büyük bi yer kaplamasını söylemiyorum saten.
BarTime Evet Biraz yer kaplıyabilir ekranda.Neyse ilerki sürümlerinde düşünürsün görsellik olayını Tongue Ben yinede kendi fikrimi söyledim saten.Benim söylediğimle arkadaşın tavsiyesi nerdeyse eşit saten %10 luk enerjin varsa 1 saniyelik yarım saniyelik koşma %50 varsa iki buçuk saniye koşma gibi.Ne kadar Enerjin varsa o kadar koş Big Grin
Reply
bilbaz dateline='' Wrote: Haklısın fakat %10,%20 enerjin kaldı gibi bildirim olayının Ekranda çok büyük bi yer kaplamasını söylemiyorum saten.
BarTime Evet Biraz yer kaplıyabilir ekranda.Neyse ilerki sürümlerinde düşünürsün görsellik olayını Tongue Ben yinede kendi fikrimi söyledim saten.Benim söylediğimle arkadaşın tavsiyesi nerdeyse eşit saten %10 luk enerjin varsa 1 saniyelik yarım saniyelik koşma %50 varsa iki buçuk saniye koşma gibi.Ne kadar Enerjin varsa o kadar koş Big Grin

Zaten öyle Big Grin 5 Saniye hakkın varsa 2 saniyesini koşup, 3 saniyesini daha sonra kullanabiliyorsun. Artı yeni eklediğim özellik sayesinde 2 saniye koştuktan sonra cooldown süresini beklersen yani bir nevi koşmadan dinlenirsen kalan 3 saniye tekrar şarj olup 5 saniyeye çıkıyor. Diğer forumda güncelledim. Birazdan burda da güncellenicek o şekilde. Hud mesajını da büyüklük açısından söylemedim. 5 Hud kanalı var ve bu kanallar dolunca yani 5 ten fazla hud gönderilmeye çalışınca hudlar yanıp sönmeye başlıyor Smile

destek_596

Reply
Ben onu bilmiyordum bak öğrendiğim iyi oldu Smile
(Bi aralar çok küfrettim kendime sırf yanıp "neden sönüyo bu ekrana yazdığım yazılar" diyip.)
Çalışmalarının devamını dilerim Smile
Reply
bilbaz dateline='' Wrote: Ben onu bilmiyordum bak öğrendiğim iyi oldu Smile
(Bi aralar çok küfrettim kendime sırf yanıp "neden sönüyo bu ekrana yazdığım yazılar" diyip.)
Çalışmalarının devamını dilerim Smile

Smile Teşekkürler.

Eklenti Güncellenmiştir !

Versiyon 1.1 -> Versiyon 1.2 'ye yükseltilmiştir. Değişiklikleri konunun başından öğrenebilirsiniz.

destek_596

Reply
Allieddeki konunu gecen gormustum dedim yapmis midir acaba evet guzel fikir gercekten tebrikler Smile

Edit: soyle bir sey de yapabilirsin aslinda. Oyuncu her kosmadigi 1dk veya 30 saniye gibi bir sure icin ek 1 saniye sprint alabilir. 5 saniye az gibi geldi ama mesela 10 15 aaniye maximumu koyulabilir.
Edit 2: hatta sprint suresini artirmak icin degisik gorevler de konulabilir mesela oyuncu belirli bir hiza ulasabilirse max suresi 1 sn artsin gibi gibi Big Grin biraz dusununce bunla bayagi seyler yapilabilir. catcha yama olarak gelistirilebilir ya da apayri bir mod da ortaya cikabilirBig Grin
xPRoTeiNN

CS 1.6 : 95.173.173.115 --> Osmanli Gaming Jailbreak
TS3 : osmanlijb.ts3dns.com
Reply
ahmetberkay dateline='' Wrote: Allieddeki konunu gecen gormustum dedim yapmis midir acaba evet guzel fikir gercekten tebrikler Smile

Edit: soyle bir sey de yapabilirsin aslinda. Oyuncu her kosmadigi 1dk veya 30 saniye gibi bir sure icin ek 1 saniye sprint alabilir. 5 saniye az gibi geldi ama mesela 10 15 aaniye maximumu koyulabilir.
Edit 2: hatta sprint suresini artirmak icin degisik gorevler de konulabilir mesela oyuncu belirli bir hiza ulasabilirse max suresi 1 sn artsin gibi gibi Big Grin biraz dusununce bunla bayagi seyler yapilabilir. catcha yama olarak gelistirilebilir ya da apayri bir mod da ortaya cikabilirBig Grin

Siz napıyorsunuz ya Big Grin Basit bir sprint eklentisinde göreve möreve ne gerek var Big Grin

Birinci editte yazan benim eklentiye yapılmaz. Task yok çünkü. Çalışma prensibine aykırı bir durum belli bir süreyi tespit edip ek zaman vermesi. Cooldown süresini artırabiliyorsun ki Smile 5 sn az geldiyse yap 15 sn Big Grin

Tek istediğim basit bir double-w sprintti. Bu kadar ütopik önerilere ne gerek var arkadaşlar Big Grin Tabiki o görev olayı ayrı bir mod yapılırsa olabilir. Ancak sırf sprint süresi için görev mi koyulur oyuna Big Grin Neyse teşekkürler Big Grin

destek_596

Reply
hahah tamam birşey demiyorum ben Big Grin
xPRoTeiNN

CS 1.6 : 95.173.173.115 --> Osmanli Gaming Jailbreak
TS3 : osmanlijb.ts3dns.com
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Hediye Kutusu Düşürme | Present Box Drop Plugini akcaliberkk 18 22,262 24-05-25, 15:11
Last Post: oktaybey304
  Surf Ski 2 Jail Remover Plugini ( Surf2 Mapindaki Kafesi Yok Etme ) NiCoMeDiA 52 27,643 04-10-24, 02:33
Last Post: es_Dark_Es
  Surf Ayar Plugini Schwertle 104 27,946 17-06-24, 03:48
Last Post: es_Dark_Es
  Server Kuralları (Public Rules) Plugini hams1 19 14,725 05-02-23, 17:53
Last Post: PeYDeY32
  Reset Plugini ( Reklamsız + Sma + Renkli ) NiCoMeDiA 181 66,972 17-05-21, 23:14
Last Post: Knoppix
  Kafadan Vurunca Kan Efekti Plugini ( Head Shot Blood Effect ) NiCoMeDiA 308 69,725 27-02-21, 20:57
Last Post: lokman33
  Sinirsiz Bomba Plugini [ TÜRKÇE ] | GÜNCELLENDİ ! 31.08.2012 | SMA EKLENDI ! 48 19,097 23-01-21, 01:52
Last Post: yagerya55
  RevMenu Plugini || Revive Menu akcaliberkk 338 105,292 19-01-21, 21:52
Last Post: leaffan1994
  Rank Display ( Askeri Rütbeler ) Plugini DeaTReX 9 18,000 28-06-20, 19:59
Last Post: xmalx16
  Frag Satin Alma Plugini ( Buy a Frag ) NiCoMeDiA 17 8,069 29-04-20, 23:29
Last Post: duzceli

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)