Threads: 0
amx mod yüklenmiyor hata veriyor (please verifty that you have properly installed the full amx mod x package) böle bişe yazıyo ne yapmam lazım yardım edinn !!!
- - - - - - - - - -
amx mod yüklenmiyor hata veriyor (please verifty that you have properly installed the full amx mod x package) böle bişe yazıyo ne yapmam lazım yardım edinn !!!
- - - - - - - - - -
Threads: 1
eline sağlık kardeşim çok güzel olmuş..arkdaşlara tavsiyem temiz bi şekilde kurulum yapsınlar hata almazlar sabırsızlanıp bakmadan hızlı hzılı kuruyoruz sonra hata çıkıyor saygılar....
amx mod kurulmuyor hata veriyor herşeyi doğru yaptım ama olmuyo (cs 1.6 no steam) kurulu bende bu yüzdenmi yüklenmiyo LÜTFEN YARDIM EDİN
Threads: 1
28-01-14, 18:38
(This post was last modified: 28-01-14, 18:43 by cotanak28.)
Amx modx Kurlumu ::
--> İlk olarak karşınıza kuruluma hoşgeldiniz ekranı çıkıcak. Next diyoruz ikinci aşamaya geçiyoruz.
--> Ikinci aşamadada lisans sözleşmesini iyice okuduktan sonra kabul ediyorum( I accept the terms in the license Agreement) diyoruz ve tekrar next diyoruz.
--> Bu aşamada kurulum metotları çıkıyor karşımıza eğer local kurulum yapacaksak "Select mod directory" seçeneğini seçiyoruz ve next diyoruz.
--> Açılan pencereden half-life ın kurulu olduğu dizinden cstrike klasörünü seçiyoruz "Custom Game Addon" seçeneği none olarak kalsın ve ok diyoruz.
--> Siihirbaz dosyaları otomatik olarak gerekli yerlere çıkartacaktır.. Yükleme bittikten Sonra Finish'e Basarak kurulum Sihirbazını Kapatın...
Bende indirdim v23patch yaptım amxmox 1.8.1 kurdum modu kurdum ama tam yüklenmeye 2 çizgi olduğunda donuyor çözüm bulmama yardım edermisiniz.
(Sorry you do not seem to have any files in your files-directory.Please verifty that you have properly installed the full AMX MOD X package and , try again) BU HATA GELİYOR. BENDE CS 1.6 NO STEAM YÜKLÜ O YZDEN OLABİLİRMİ.YARDIM EDİN.
Çok Geçti Üzerinden Yeni Buldum Senin Modu Bence Güzel
- - - - - - - - - -
Çok Geçti Üzerinden Yeni Buldum Senin Modu Bence Güzel