09-06-14, 15:39
Admin oldum amx_ammover komutu niye çalışmıyor
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
|
2012 Zombie Plague 4.3 %100 Türkçe (Türkçe Yeni Zombi Sınıfları ve Yeni Extra İtemler
|
|
09-06-14, 15:39
- - - - - - - - - - Admin oldum amx_ammover komutu niye çalışmıyor
09-06-14, 17:41
leonidas1483 dateline='' Wrote: kardeş bu /3pers i hangi komutla yapıyorsun bi söyle yinede eline sağlık çok güzel olmuş.Hee birde şu goldenm4a1 yada goldenak hep normalleri ile aynı vuruyor bi yardım ediver teşşekürler /cam yazarak 3 boyuta geçebilirsin. Golden silahlar sadece "Pod Bot" veya gerçek serverlarda çalışıyor. Normal botlarda çalışmaz maalesef.
![]()
26-06-14, 18:27
öncelikle emeğine sağlık gerçekten 1 yıllık çalışma sonrasınsa çok iyi bir ürün çıkarmışsın seçkin dostum bide bir sorum olacak
[ı] bu adminlik işini kaç kere denedim işe yaramıyor...birisi bir çözüm söyleyebilirmi??? [/ı]
SİZE AİT OLANI SİZE VEREBİLECEK KİMDİR BİLİRMİSİNİZ ?
ANNENİZ
28-06-14, 01:06
HeroHeller dateline='' Wrote: öncelikle emeğine sağlık gerçekten 1 yıllık çalışma sonrasınsa çok iyi bir ürün çıkarmışsın seçkin dostum bide bir sorum olacak ADMİN EKLEME VE DÜZENLEME İŞLEMLERİNİ ADDONS/CONFIGS/USERS.INI DOSYASININ EN ALTINDAN YAPABILIRSINIZ.. GIRIS ICIN KONSOLA name ADMIN ISMINIZ setinfo _pw ADMIN SIFRENIZ SEKLINDE GIRIS YAPABILIRSINIZ Bu da youtube'da bulduğum bir video: Counter Strike 1.6 Adminlik Girişi - YouTube ![]()
28-06-14, 02:40
Saol ama yine olmadı kardeşim ben yine yapamadım ya ...
ANNENİZ
28-06-14, 15:06
Server Açın Gelelim Beyler daha iyi olur
ANNENİZ
01-07-14, 12:35
Gerçekten harika iş çıkarmışsın,sana ulaşmak için skype adresin varmı ?
08-07-14, 00:43
Yapıyorum dediklerini pod bot paketini yüklüyorum sonra normal csye dönüyor dostum yardımm acil
08-07-14, 21:49
seyhan dateline='' Wrote: Yapıyorum dediklerini pod bot paketini yüklüyorum sonra normal csye dönüyor dostum yardımm acil How to install Podbots in Amx mod x - YouTube PODBot'u doğru kurduğundan emin ol gene olmazsa başka bir yerden oyunu indir ya da benim verdiğim linkten indir. ![]()
09-07-14, 15:01
dostum sendekı pod botun linkini atarmısın cok zevdım ben bu zombiliyi adamlara sıkıorum altın colt ollmasına rağmen cok az vuruyor demekkı pod botta işliyor linlini atarmısın biz zahmet
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|