Kardeşim Bana Ulaşabilirsen Cözebilirim.

Teamspeak 3 Serverin açtım ama başkaları giremiyor
 Teamspeak 3 Serverin açtım ama başkaları giremiyor Teamspeak3 servere açtım ama baskaları servera gelemiyor. Ipyi felan hep dogru veriyorm ama gelemiyorlar hata veriyor:S Biri yardım
Failed to connect to server Bu hatayı veriyor :S
Konu trihous tarafından (13-11-12 Saat 12:15 ) değiştirilmiştir.

Cevap: Teamspeak 3 Serverin açtım ama başkaları giremiyor
 Cevap: Teamspeak 3 Serverin açtım ama başkaları giremiyor Kardeşim Bana Ulaşabilirsen Cözebilirim.
İletişim ;
MSN : DeaTReX
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Fakelerim Çıkmaya Başlamış Lütfen
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
& DeaTReX Adreslerinden Başka Hesabım Yoktur Lütfen Onlara Kanmayınız !
Sunuculara Ve Serverlara Özel Plugin Ve Mod Kodlanır

Cevap: Teamspeak 3 Serverin açtım ama başkaları giremiyor ekledim msn kardesm [email protected]

Cevap: Teamspeak 3 Serverin açtım ama başkaları giremiyor tm.
---------- Alttaki Mesaj Zamani 20:34 ---------- Önceki Mesaj Zamani 20:08 ----------
Konu Gerekli Yere Taşınmıştır !
İletişim ;
MSN : DeaTReX
Fakelerim Çıkmaya Başlamış Lütfen
& DeaTReX Adreslerinden Başka Hesabım Yoktur Lütfen Onlara Kanmayınız !
Sunuculara Ve Serverlara Özel Plugin Ve Mod Kodlanır
 Cevap: Teamspeak 3 Serverin açtım ama başkaları giremiyor port açılcak [email protected]
Tek Hedef CSPlague

Cevap: Teamspeak 3 Serverin açtım ama başkaları giremiyor @DeaTReX Abi sorun bende de va girsen bi hotmailine ?

Cevap: Teamspeak 3 Serverin açtım ama başkaları giremiyor 9987 portunu açmalısınız modeme göre değişir ayarların tek bi anlatımı yok google da modeminizin markası port açma yazarak bulabilirsiniz
 Cevap: Teamspeak 3 Serverin açtım ama başkaları giremiyor lisans attıysan eskiyse kapatıp açınca girrilmez
Tek Hedef CSPlague

Cevap: Teamspeak 3 Serverin açtım ama başkaları giremiyor ya aynı sorun bendede var bi el atıveren