eyw istklerin için reis ilk öncelikle Yeni Yılını Güzel Geçirmek Dileğiyle Mutlu Bir Yıl Dilerim.
+
Msn Eklersen Sevinirim Forumumuzdada Online Olunuz . gs_kral-07@hotmail.com mutlaka yarın yaparım reis beklersen sevinirim

Merhaba Arkadaşlar İçeriye Bakarmısın Teamspeak 3 Yetkiler İçin
 Merhaba Arkadaşlar İçeriye Bakarmısın Teamspeak 3 Yetkiler İçin Arkadaşlar 512lik teamspeak3 linux serverim var 2 senelik buna yetkileri sorunsuz bir şekilde ayarlicak arkadaşlar lütfen iletişime geçebilirmi
Reset44 senden cevap bekliyorum kardeşim tesskr ederim şimdiden
 Cevap: Merhaba Arkadaşlar İçeriye Bakarmısın Teamspeak 3 Yetkiler İçin
 Cevap: Merhaba Arkadaşlar İçeriye Bakarmısın Teamspeak 3 Yetkiler İçin eyw istklerin için reis ilk öncelikle Yeni Yılını Güzel Geçirmek Dileğiyle Mutlu Bir Yıl Dilerim.
+
Msn Eklersen Sevinirim Forumumuzdada Online Olunuz . gs_kral-07@hotmail.com mutlaka yarın yaparım reis beklersen sevinirim
Tek Hedef CSPlague
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Cevap: Merhaba Arkadaşlar İçeriye Bakarmısın Teamspeak 3 Yetkiler İçin ekledim bekliyorum seni bide panel yapma şansımız varmı ?
Konu burakoseeee tarafından (01-01-13 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir.
 Cevap: Merhaba Arkadaşlar İçeriye Bakarmısın Teamspeak 3 Yetkiler İçin kardeşim Panel Elbette bedava Değildir

Tek Hedef CSPlague
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.