adam surf-master ondan![]()
az sonra izleyeceğiniz videoda 11. saniyede adam hiç dönmeden geriye gidiyor bunu bazı insanlar bunny yaparkende kullanıyor bunun kodlarımı var nasıl yapıyorlar ?
harbi güzel video tamamını da vereyim surf görün biraz D:
Konu talha80 tarafından (28-01-12 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir.
adam surf-master ondan![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
google_ad_section_end -->
harbi güzel kayıyor ama ben hiç dönmeden nasılsağa sola ve geriye hareket ediyorlar onu merak ediyorum
teknik yardım ile bir alakası yok. sohbet bölümüne taşınmıştır.
valla adam iyi kayıyor bende anlamadım :S
Legend Young
haha bulduuum !! STRAFE MODİFİER die bi bind varmış alt tuşuna basınca ekran hareket etmeden sağa sola hareket edebiliyorsun bunu kayarken yapman için baya hız kazanmış olman lazım yani "ALT" tuşuna basarak sağa sola mouseyi çevir iş (kayarken) aynı videodaki gibi oluyor tabi hızlıysan![]()
Ne Surf Tu Be...![]()
bn daha iyiyim hıhşaka la düz bile gidemiyom orda
![]()
Ben Bunun Daha İyisini Yapan Orjinal Bir pro biliyorum Adam Her surf mapında manyak şeyler yapıor
Adı TurkishBuLL # The [C] PSycho [C]
Muhteşem Bir Bunny Ustası Counter Strike Oyunu Kurulduğunda Daha Oyun Tanıtıldıktan Ve CD ile Satılmaya Başlandığından 16 Dakika Sonra Bu oyunu almış
Ve Codlar gibi herşeyi bu oyunda Öğrenmeye Göz Vurmuş Ve istediğini yapmış
Önceleri Online de Haila Sadece PRo modu varken Onda İyi Bir Gösteri Sergilemiştir
Daha Sonra Surf Zombie Gibi Şeyler Çıktığında Surf Dikkatini çekmiş ve kimsenin doğru düzgün oynayamadığını öğrenince
daha İyi Oynayıp Diğerlerini Ezerek Dünya CS forumlarında ve binlerce yerde tanınmak istemiş ve bunu başarmış
ama adı soy adı hangi ülkede yaşadığı ve kaç yaşında olduğu bilinmiyor tek bilinen şey
TurkishBuLL # The [C] PSycho [C] Adlı Kişinin CS Surf Şampiyonu Olduğu Ama Artık Oynamıyor Çünkü
Bu ustalığından ötürü ona çok dadanıyordu yani herşeyi soruyordu laflar ediyordu ve binlerce şey vs vs
ve TurkishBuLL # The [C] PSycho [C] isimli oyuncu bunları kaldıramadı ve isyan ederek oyunu bıraktı
ve bize bu lafı söylüyor
asla siz siz olun ama Online Oynanan Bir Oyunda asla profesyonel olmayın başınızı derde almayın diyerek oyuna son verdi
peki bu sözleri kim buldu TurkishBuLL # The [C] PSycho [C] bu nick ile bir ziyaretçi mesaj sitesinde CS bölününde bu yorumları ard arda yazmış ve ortadan yok olnuştur internette ne kadar yazsanda bulamassın ben bu adamı nerdenmi buldum
o dediğim ziyaretçi cs bölümünden kendi CS hayatını anlatıyor ve bir kaç video ile kendini gösterdi videoları artık yok ama kendisi hayla bu dünyada iyi Günler CS alemi
bende çok kayıcıyımdır ama surf de değil :Ptalha80
çok saçma adam onamı bakmış oyunu alırken. cd bu saatte satılmaya başladı ben şu saatte aldım. tamam ileride biri sorarsa vs. söylerim.16 Dakika Sonra Bu oyunu almış
yapmayın abi![]()
Legend Young
ayy pardon 16 dakkika demişim 16 gün diyicektimabim konuşuyodu o anda aklmı karışmış
![]()