Yanlışlıkla 1280x1024 yaptım ve oyun tam ekran olmuyor oyun ekranını düzeltmeye çalışıyorum ama attığım fotoğrafta da görüldüğü gibi '' Ayarlar '' kısmı gözükmüyor ve tıklanmıyor lütfen yardım edin...
Yanlışlıkla 1280x1024 yaptım ve oyun tam ekran olmuyor oyun ekranını düzeltmeye çalışıyorum ama attığım fotoğrafta da görüldüğü gibi '' Ayarlar '' kısmı gözükmüyor ve tıklanmıyor lütfen yardım edin...
Cs Yi Silip Tekrar Kurmayu Denedinizmi?
ya arkadaşım her sorunda niye csyi silip kurmayı önerirsiniz siz ?doğru çözümü bilmiyorsanız karışmayın cevap gelmezse yazarsınız.
ordaki menun gözükmüyorsa; ekteki gamemenu.rarin içindeki dosyayı "valve/cstrike/resource" klasörüne at ordakiyle değiştir. eğer olmazsa uyumluluk dosyaları diye bişey vardır üstteki menude (dosya ac yaz yeni klasör falan yazar) uyumluluk dosyaları diye bi seçenek vardır ona tıkla oraya da at.
xPRoTeiNN
CS 1.6 : 95.173.173.115 --> Osmanli Gaming Jailbreak
TS3 : osmanlijb.ts3dns.com
ahmetberkay senın yaptıklarını da denedim valve/resource dosyasıyıla değiştirdim o olmadı uyumluluk dosyalarındaki ile deiğştirdim yine olmadı ayarlar hala gözükmüyor.
Lütfen Uygula;
Başlat Menüsünü Aç,
Orada Bulunan Arama Çubuğuna Regedit yaz,
En üstte çıkan Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni aç
Sırasıyla Klasörlere Git: HKEY_CURRENT_USER - Software - Valve,
Valve klasöründe bulunan Half-Life ve Steam Klasörlerini Sil.
Ardından Oyunu Aç, Karşına CD-KEY Adında Bir Soru Çıkar O Soruya A cevabını ver (HEPSİ A),
Bu kadar basit iyi günler, iyi forumlar dilerim...
Konu muratcan1616 tarafından (18-10-13 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.
İletişim;
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Allah razı olsun kardeşim sen adamın dıbısın
Lafı olmaz biz ne için burdayız.
İletişim;
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.