linux makinaya tsyi kuruyorum filezilladan lisansi atıyorum tekrardan putty den lisansin aktif olması için restart atıyorum makina lisansı algılayınca tsye girilmiyor
linux makinaya tsyi kuruyorum filezilladan lisansi atıyorum tekrardan putty den lisansin aktif olması için restart atıyorum makina lisansı algılayınca tsye girilmiyor
Kardeşim Linux Makinaya Lisansı Attıktan Sonra Putty'den Resetlemene Gerek Yok Ts Otomatik Algılıyor.
lisansi filezilladan atıyorum resetlemedende denedim error verıyor lisansı algılamıyor ama lisansi atıp putty den resetleyıncede tsye girilmiyor
Kardeşim sanırım lisansınız no license yani sahte lisans olduğundan ts reset atınca lisans yanmıştır Non-Profit veyatta Licensed hosting provider olsaydı lisansınız birşey olmazdı ts yi sıfırlamanız lazım
3.0.6.1 sürümünde filezilladan direk atarsın lisans aktif olur yeni sürümlerdede böyle reset atmana gerek yok eğer lisans crackli lisanssa reset atınca açılmaz ki açılmıyosa büyük ihtimal crackli o yüzden 3.0.6.1 sürümünü tavsiye ederim eğer yapamadığın bişey olursa www.facebook.com/yunusemreceker1 veya [email protected] ulaşabilirsin![]()
Lisansın süresi dolmuş veya sahte olabilir. Yeni lisans ile dene.