Eyw güzel map indirdim
0 laglı mapler serisinde vol2![]()
GAMEBANANA: jail_csparkim_sy_v1 (Counter-Strike 1.6 > Maps > Jail Break) gamebanana linki resimleride vardır mapin orda.
Yada == Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
İçindeki Oyunların çogu kendi yapımımdır yeni tarz bi survivor ayrıca 1 2 tanede yeni oyun vardır içinde ayrıca ölüm kzsi dedidigim kz mevcuttur.Tabanı kayan lazer ve geniş karanlık odada cabasıdır. İyi günler kolaygele!
Eyw güzel map indirdim
Kod:#include <darkjailbreak> #define SITE "daRkjailbreak.com" #define TS3 "ts3.darkjailbreak.com" #define FACEBOOK "fb.com/darkjailbreaktr" public plugin_init() { register_plugin(SITE, TS3, FACEBOOK) }
yorumunuz için teşekkür ederim.
Map güzelde textureler kötü değiştirsen daha güzel bir map cıkacagını düşünüyorum.
0 lag diye birşey yoktur. Bu haritayı öyle büyük yapmışsın ki uzaktaki mesafelerde fps 30a düşecektir.
"Türkiye'nin ilk ve tek Zombi Mod V2.0 Server!"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
95.173.173.180:27015
Kod:Facebook: facebook.com/oguzhan.snm Server İp ==> cs3.csduragi.net TeamSpeak3 ==> ts3.karacagaming.com:1453
ReaLTek
Ses Yaratır.
Selam RealTek harita ışıklandırmasına göre bazı yerlerinde lag girebilir ben bu işi sıfıra indirdiğimi kastettim orda yorumun için teşekkür ederim.
Selam xRTeam map denenmiştir kensillikle fps düşmesi yaşanmamaktadır zahmet edip deneysendin görürdün saten yorumun için teşekkür ederim.
İyi günler kolay gelsin.
- - - - - - - - - -
xxxArda dediklerinizi göz önünde buludurcam yorumunuz için teşekkür ederim![]()
fotoğraf koyaydın bi zahmet
HUCRE Muthıs kardesım D