öncelikle hayırlı olsun diyorum bizde açmayı düşünüyorduk ama yazın sanırım 2. ise GM için İstersen dene beni![]()
Açılış tarihi cumartesi haftaya yani
cok iddalıyız gm alımları yapcaz bize gececi gm lazım bütün forum halkını beklerim pvpye
birde phpcıler birde sprictciler iletişime gecsın sorularım var siteyı pvpye uyarlamada
öncelikle hayırlı olsun diyorum bizde açmayı düşünüyorduk ama yazın sanırım 2. ise GM için İstersen dene beni![]()
Phpci demişsin bıyır ?
Ben olrumu arkadaş GECECİStayla
Yararlı Konularım
1.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
2.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
M2 oynanır mı ya gözünü sevem=)
valla kusura bakmayında öldürseler oynamam
Legend Young
İletişim ;
MSN : DeaTReX
Fakelerim Çıkmaya Başlamış Lütfen
& DeaTReX Adreslerinden Başka Hesabım Yoktur Lütfen Onlara Kanmayınız !
Sunuculara Ve Serverlara Özel Plugin Ve Mod Kodlanır
Oynanır bea
Yararlı Konularım
1.
2.
ben normalde mt2 cı degılım daha efsun ne onu cozemedım ama ortagım hastası ve para kazanmak ıcın gırıyorum
ben silkroad'a başladım tekrar cs felan sıkmaya başladı![]()
Legend Young