Yanlız Arkadaşım Konu Yanlış Yerde Söyliyim Sana Bide Öle Bir Program İyi Olur Ama Nasıl Ve Kim Yazıcak .
Arkadaşlar şöyle bişey düşündüm , Bi yazılım geliştiricem , Menüden benim eklediğim istediğiniz plugini seçip oluştur butonuna bastıgınızda sma ve amxx ini masaüstüne veya istediğiniz yere kaydedicek , fikir görüş önerilerinizi bekliyorum
Yanlız Arkadaşım Konu Yanlış Yerde Söyliyim Sana Bide Öle Bir Program İyi Olur Ama Nasıl Ve Kim Yazıcak .
CelikGame Türkçe Mod Paketlerinin Yapildi Yer
(Mod Paketleri Sadece Pluginlerin Birleşmesiyle Oluşuyor )
Not : Benim Editlediğim Pluginlerde Var
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Hmm Visual Basicte Kolaylıkla plugin arvisi seklinde yazılabilir
Lütfen Yardım Edin https://www.csplague.com/csp-gunlugu...ft-hexxit.html
gσℓ∂єηαяcнєя●
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Bide şunu düşünün. Cs de /pluginkur yazıyorsunuz ve karışınıza bir menü çıkıyor. Çıkan menüde eklenti güncelleme ve yeni eklentileri kurma seçenekleri var. CSPLague de paylaşılan tüm eklentiler sistemden otomatik servera kurulabiliyor. Sanki bu daha hoş olurdu ?
@JellyB0N bahsettiğim sistem fazla zorlayacağını düşünmüyorum. Fazla da düşünmedim yapılabilirliğini. Engel teşkil edicek durum gelmiyor şuanda aklıma. Ama yapıldığında bahsettiğin firma buna izin vermeyecektir. Hatta bir çok firma izin vermeyecektir.