bizim ev 4katlı 3 katını kiraya veriyoruz
Lan 3 katlı bizim bina dublex en üst katta biz oturuyoruz lan 2 katada hırsız girmiş amq polisler geldi parmak izi felan arıyorlar ama rıza baba ve ekibi gelmedi hayal kırıklığna uğradım neyse.Alt katlar boşdu bizim eve girseler hastanelik çıkarlar heralde
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
bizim ev 4katlı 3 katını kiraya veriyoruz
ee havamı atıyosun şimdi
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
bizim bina 7 katlı 3. katında oturuyoruz ev bizim ve güzel büyük ev ayrıca alt kat boş olduğu için BAS GAZA BAS GAZA yapabiliyoruz bu arada allah korusun iyi ki size girmemiş senin pc olminca temamızı kim yapıcaktı ben yapardım ama benden prosun bu konuda
google_ad_section_end -->
photosop olsa elımden guzel tema cıkarda bizim evde 7 katlı 2. katındayız bır kere eve hırsız giricekti ablam vardı kabı değiliğnden bakmıs adam asagı eğilip kactı sonra ust katı soydu
o gunden berı evde alarm kurulu
eski oturduğum sitede bizede hırsız giriyodu evdeydik ama ışıklar kapalıydı saat 7 falan köyden gelmiştik kalktım ses geliyo kapıdan adam kapıyla uğraşıyo gidip gizlice babama söyledim babam adamın üzerine kapıyı açtı jop la kovaladı bende babamın arkasından