halis hızıma yetişemessin kanka bence bu index i 2, 3 kişi birden ayarlayın
Bu konu altından sitemizde bulunan tüm pluginlerin indexi verilecektir.
Bölüm Özellikleri;
1-) Aynı pluginler iki kez gösterilmez. (Versiyon değişikliği hariç)
2-) Pluginler paylaşıldığı kronolojide listeye yansıtılır. (Plugin Çıkış Tarihi Değil!)
3-) Linki kırık konuları ayrıca burdan belirtmeniz işlemleri daha da hızlandırabilmektedir.
Genel Pluginler;
Zombi Biohazar Pluginleri;
Jail-Break - DeathRun Pluginleri;
Zombie Plague Pluginleri;
-----=> ZP Extra İtem Pluginleri ;
-----=> ZP-Human / Zombi Modelleri;
-----=> ZP-Zombie Clasları;
halis hızıma yetişemessin kanka bence bu index i 2, 3 kişi birden ayarlayın
Legend Young
Yaw beyler ben addons dosyalarını falan bulamıyorum yardım
genelde addons türü dosyalar paylaşmayız.Yaw beyler ben addons dosyalarını falan bulamıyorum yardım
Legend Young
Ama yakında paylaşabilirim Addons kategorisi oluşturabilirim yenilikler arasında kafamda var !
Addons Hazırlayacak Olursam Özellikleri;
- Forumda anketle seçicem olması veya olmaması gerekn pluginleri
- Pluginleri mümkün olduğunca birleştirmeye çalışacağım
- Tek config içerisinde tüm ayarları kontrol sağlayacağım
- Panel bölümünden destekçim olursa addonsa özel panel yaptırabiliriz
- Addons paketinin kurulumunu ve hatta tüm addons paketleri ile uyumlu olabilcek server kurulum paketini göstereceğim gerek linux gerekse windows
- Bunları yaparsam gelecek hafta haberiniz olur :=)
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
google_ad_section_end -->
Bunları 1 link içinde toplayabilirseniz harika olur.
kardeş bu pluginslerin hepsini bir klasör altında paylaşım yapma şansın varmı acaba
İlerde yapmayı düşünüyoruz...
bu sizin açınızdan güzel ama bizim açımızdan kötü olur. forumdaki bütün konuları boşuna açmış oluruz kimse diyer konulara yorum vs. atmaz direkt bu klosoru indirir.kardeş bu pluginslerin hepsini bir klasör altında paylaşım yapma şansın varmı acaba
böle bişey planlıyorsak paylaşımları durduralım arşivi paylasalım direk.İlerde yapmayı düşünüyoruz...
Legend Young