Bu plugini ne amaçla kullanıyorsunuz acaba?
sa pluginde 15roundda takımlar değişiyor buraya kadar sıkıntı yok fakat 1el sonra yani 16.roundda tekrar takımlar değişiyor bi bakarmısınız
Bu plugini ne amaçla kullanıyorsunuz acaba?
16vs16 maç public server için
Demek istediğim, bu pluginde oyuncuya göre takım değişiyor.
Örnek vermek gerekirse;
Oyuna girdim, skor 0-0 ve maç yeni başladı. Her round bana +1 gün ekleniyor ve bu günlerim 15 e eşit olduğunda takımlar değişiyor. Diyelimki 2. roundda başka birisi girdi oyuna. Yani 1-0 iken. Benim günüm 1 giren kişinin günü otomatik olarak 0 olacaktır. 15 Round olduğunda benim günüm 15 benden sonra giren kişinin 14 olacaktır. Ve takımlar değişecek, bir round sonra benden sonra girenin de round sayısı 15 olacağı için o sebeplede takımlar değişecektir. Kabaca anlatım ve örnekleme bu şekilde. Bunu gun olarak artırmak yerine gun[id] olarak oyuncuya değer atamışlar. Müsait olduğum bir zamanda belki düzeltebilirim fakat kodlamayı sevmedim, çok karışık. Gözüm seçmiyor resmen.
tamam demek sıkıntı buymuş zere plugini yaptım bi kere sıkıntı yok pluginde yarın birdaha denedim sıkıntı çıkardı.teşekkür ederim ustam sana zahmet düzeltebilirmisin.CSoyuncuda pro server için 16vs16 maç plugini lazım heryere baktım bulamadım bunuda sağolsun yaptı arkadaş.
güncel
Müsait olduğum bir zaman 0'dan kodlayacağım kendime. Sonra foruma koyacağım.
eyvallah usta.1hafta içinde kodlarmısın?
tarkan usta yükler yüklemez takımlar değişiyor mac roundu 23 diyor 2şer 2şer atlıyor roundları baya bi karıştı