Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sunucuya Apache + Mysql + Phpmyadmin Kurulumu
gm_dely dateline='' Wrote: https://www.expot.net/linux-centos-cs-ph...ma-t4.html al bak burdan ne zamanın konusu..
Öncelikle Linkini Attıgın Konu 2011 lİ yıllarda Falan uniquegames.org Sitesinde Paylaşıldı. Ordaki Yöntemlere Göre Ben Kurulum Yaptım Fakat Ordakiler ile Apacehe php mysql tam olarak kurabiiyorsun Fkat Phpmyadmini Tam Kuramıyorsun Nedeni Açıklayıcı Bir Şekilde Yazılmamış Olmasıdır, Farkındaysan. Herneyse Scartynin Dediği Gibi Kodlar Elbette Benzeyecek. Ama Sen Bana Direk Kopyala Yapıştır Yapmışsın Dedin E Bende İspatla Dedim Gittin Benim Paylaştıgım Konuyla Hiç bir benzerliği olmayan konunun linkini attın İşte Bu Nedenle Bizim Ulkemızde Paylaşım Oranı Çok Dusuk Senin gibiler Yuzunden Insalar Paylaşım Yapmak İstemiyor...

Şimdi Forumda Yaptıgım Lgsl Yi Bizimle Paylaş Diyenler Var. Ben Paylaşırım, Lgsl ye eklediklerim okdarda buyuk şeyler deil Fakat Bir Şeyden Eminim Paylaştıkdan sonra Senin gibiler Gelicek Bunu Burdan Almışsın Şunu Şurdan Almışsın Gibi Yorumlar Yapcak . Bundan Adım Gibi Eminim
Steam: impawnu
------------------------------------

Reply
[MENTION=2200]impawnu[/MENTION] onları geçtim seni tanıdığı halde tanımamazlıktan gelecekler yaptığına teşekkür etmeden , yorum atmadan alıp kullanacaklar ve gelip seninle laf yarışına girecekler Smile böyle kişiler olduğu sürece keşke paylaşmasaydım diyorum.

- - - - - - - - - -
[MENTION=2200]impawnu[/MENTION] onları geçtim seni tanıdığı halde tanımamazlıktan gelecekler yaptığına teşekkür etmeden , yorum atmadan alıp kullanacaklar ve gelip seninle laf yarışına girecekler Smile böyle kişiler olduğu sürece keşke paylaşmasaydım diyorum.
YouTube.com/enesscarty
Reply
yav kopyala yapıstır yapmıs 1-2 sey eklemiş neyin tribini yaşıyorsunuz siz.
Reply
gm_dely dateline='' Wrote: yav kopyala yapıstır yapmıs 1-2 sey eklemiş neyin tribini yaşıyorsunuz siz.
Zorla Kufur Ettirecek Ya Lan Nereler Kopyala Yapıştır Söyle Hadi Sadece Kırmızı Renkli Kodlar Alıntıdır. Diye Yazmışım Birebir Aynısını Bul Diyom Kalkmış Velet Velet Konuşma Yapıyon

Reply
Sakin Ol [MENTION=2200]impawnu[/MENTION] Big Grin
Coder İmza
PHP Code:
İletişim => cebinihat@hotmail.com 

Model İmza
PHP Code:

CSP Signatür
PHP Code:

En İyi Konularım:
Leqend Shop | Furkan Dize Shop |

Reply
SeckinGames.Com Sunucu Durumlar LGSL
Reply
iyi güzel hoş ta ssh2 panellerini ne yapacaksın gelişmiş panellerde bir çok özellik çalışmaz bu kadarıyla ama güzel anlatım olmuş
Reply
AARSLANNN dateline='' Wrote: iyi güzel hoş ta ssh2 panellerini ne yapacaksın gelişmiş panellerde bir çok özellik çalışmaz bu kadarıyla ama güzel anlatım olmuş
Ben Panel Kurulumunu Anlatmadım ki Big Grin Sunucuya Apache + Mysql + Phpmyadmin Kurulumunu Anlattım Sadece. Ssh2 Kurulumunu İsteyenler olursa Paylaşabilirim.

Reply
Paylaşma zaten önüne gelen çocuk server açıyor şimdi sunucu açarlar Smile
YouTube.com/enesscarty
Reply
Benim yazmamın sebebi millet genellikle panel kurmak için web sunucu kurulumu arıyor ssh2 yi centos 5 ve centos 6 olarak ayırarak paylaşırsan güzel olabilir Smile
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ogcp panel Kurulumu [Çok Basit] lovbattery rh 8 23,539 30-01-17, 16:00
Last Post: abuzer444
  Putty Script Kolay Apache Kurulumu impawnu 7 7,450 27-04-16, 02:13
Last Post: DenizVARLI
  C.s 1.6 Php Panel Kurulumu [Video] bugra2143 2 7,552 02-08-15, 20:36
Last Post: droppod
  [soru] php panel kurulumu AhmetCM 1 2,944 04-06-15, 20:52
Last Post: lovbattery rh
  Phpmyadmin UltrAslan1905 1 3,816 02-05-15, 16:51