Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turkiyenin En gelismis paneli tanitimi (bymuseck)
Smile bir psikologa gorunsen iyi olur abim iletisim becerin sifir sen bunlara kanit mi diyorsun bunu aciklamaya bile gerek yok ama madem senin kucuk beyninde sorun var soyle anlatayim domaini register edersin 1 yil 2 yil 10 yil neyse renew zamani geldiginde uzatma yapilmazsa bir sure daha domain askida kalir redemption deleted suresinden sonra 45 gun icinde alan adi bosa cikar ve yeniden register edilebilir yani onura yalvarilmaz Smile anladinmi ufaklik acs olmasa bcs olurdu bcs olmasa ccs olurdu ama keske sen olmasaydin be abim ailen daha mutlu olurdu Smile

Sana resim at dedik ama hala geri viteslerdesin bond kim james bondmu way ve adamda ne cevherler varmis Smile daha fazla rezil olma diyecem ama sen dayanamaz gene sacmalarsin hadi sana ça çav ufaklik sana ayirabilecegin surenin sonuna geldik bundan sonrasi icin kelimesi 10$ dan cevap yazabilirim Smile
AnadoluCS Game Network System Administrator - Local Bilişim Web Teknolojileri - Fethiye Bilişim İletişim ve Eğitim Araçları.
Reply
https://www.csplague.com/cop-kutusu/2493...post238063 , benzerliği bir kez daha yazıya dökeyim dedim belki anlayan çıkar Smile
Not hepiniz bilirsinizki cskonsol'un tasarımı ve kuruluşu daha önceden yapılmıştır.Seckingames, yani yeşil tasarım sonradan alınmıştır ve benzerlik dendiğinde evet benzerlik denmiştir alıp düzenledim yada bakabaka kendim yaptım dememiştir zaten site işlevinde hatırladığıma göre jqueryleri çekememişti galiba o yüzden menüler değişik durmuştu, neyse diyeceksin ki konu ile ne alakası var benim amacım dediğin şey Türkiye'nin en gelişmiş paneli , buna kimse karar veremez bana göre en gelişmiş panel bir zamanlar oyunkurucusunun'kiydi sonra ne oldu herkes benzerlerini üretmeye başladı yada müşteri sistemi oluşturdular.Mobil giriş yapılamayacak birşey değil tasarıma %100 width verirsin olur biter.Ayrıca sen görmedin diye TR'nin en gelişmiş paneli diyemezsin buna öznel bir ifade kullanabilirsin ki sen elinde sanki belgeler varmış gibi nesnel konuşuyorsun.Ayrıca tartışırkende düzgün cümleler kur ve ifadelerini düzgün söyle çünkü ne dediğin bile anlaşılmıyor.

[Image: r2xhb.jpg]
YouTube.com/enesscarty
Reply
Çoluk çocuğa kaldı buralar ne yapalım Smile Ama o da haklı bir yandan. Çalmayı seviyor ne yaparsınız Smile Diyecek laf kalmadı Smile İyi forumlar.
PHP Code:
// İLETİŞİMSkype: umutcansecmen// İŞLEMLERCounter-Strike 1.6 linux server kurulumPluginMod// Teşekkürler!// Umutcan SEÇMEN 
Reply
Bu tasarımı anadolucs 1 panelinde görmüştüm dogrumuyum ?
#!/bin/sh
# ######################################
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
echo "Beyin başarıyla silindi!";

Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş

Reply
Elinden gelen bu
[HTML] Paranın satın alacağından değil paranın satın alacağı insanlardan korkunuz! [/HTML]

[HTML] Para ve insan arasındaki karşılıklı ilişki şöyledir: İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın. [/HTML]

[HTML] Benjamin Franklin [/HTML]
Reply
Kalçama kareden bi header sola bir dikdörtgen menü sağa dikdörtgen sayfa altada dökdörtgen footer çizsem daha iyi dururdu
Reply
RENNIE : SEN HALA KONUŞUYORMUSUN sen dolandırıcısın lan
Reply
[MENTION=25959]RENNIE[/MENTION] bu forumu sana zindan edicem seni mahkemelerde süründürücem
Reply
Byhard07 adam ortalıklarda yok Big Grin
#!/bin/sh
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
echo "Beyin başarıyla silindi!";

Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş

Reply
[MENTION=25921]droppod[/MENTION] savcılıga verdim adamı 1 ay sonra çagırır hesap verir Smile
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  CS:GO Web Yönetim Paneli - 2020 droppod 2 6,095 04-10-20, 12:39
Last Post: droppod
  Satilik CounterStrike CSGO Paneli droppod 0 5,061 07-01-19, 21:28
  Yönetim Paneli Cs1.6 droppod 1 5,777 18-04-18, 18:48
  Counter Strike 1.6 PHP Yönetim Paneli droppod 10 9,500 29-04-17, 12:49
  Global Offensive Oyun Yönetim Paneli droppod 0 4,920 19-03-17, 15:48