Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cs php panel yardım
Merhaba arkadaşlar www. techsunucum. com adresinde domain host vds vps ts3satışı yaparken birçok kişinin aslında oyun sunucuları üzerine geldiğini farkettik bunların arasında csplague platformunun üzerine kurulu olan cs1.6 olduğu haşikardı.

Csplague.com aracılığıyla php paneller elde ettik ancak firmamızda daha önce mysql ile bağlantı kuran bir birey mevcut değil kurulumun nasıl olduğuna dahil en ufak bir fikre bile sahip değiliz.

Öncelikle işe web mod panelle başladık ancak bir ürün satıcaksak alıcı içindekilerini kendine göre düzenliyebilmek ister ve dosya yükle butonu bozuk olduktan sonra bir işe yaramaz.

www. techsunucum. com adresinde phpmyadminde bir sorun mevcut mysql kurulumlarında problem var

37.123.99.59 ipli bir pro sunucu açtık Linux centos 5 64 bit işletim sistemine sahip 1024 mb buraya cs 1.6 kurduk ve içine webmod attık web mdo yerine bu ip üzerine php bir panel kurmak istiyoruz yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum ancak 2 adet host ve domainimiz mevcut www. reaksiyon - rp. com adlı sitemizde cpanel mevcut ve phpmyadmini aktif www. techsunucum. com da cpanel aşırı derecede sorunlu ve phpmyadmini devre dışı ftp üzerinden kurulum sağlandığında www. reaksiyon -rp .com adresinni phpmyadminine bağlanabilme lüksü var ise lütfen yardımcı olunuz. Şimdiden emeği geçen herkese ve csplague.com platformuna hizmetleri için teşekkür ederim....
Reply
Öncelikle selamun aleykum.
bildiğim kadarıyla cpanel üzerine kurulum yaparsanız paneliniz işlev görmeyecektir. Direk centos işletim sisteminin üzerine mysql olsun phpmyadmin olsun apache kuruludur zaten google'a centos mysql ve phpadmin kurulumu diye aratırsanız çıkacaktır nasıl olduğunu bunları kurduktan sonra içine açıksız ve sağlam bi php panel kurupta server dosyalarınıza bağladınız mı işiniz hallolmuş olacaktır hocam bunun için de php bilgisine baya sahip kişilerden yardım alabilirsiniz tavsiyem kendinize göre sıfırdan bi panel yaptırmanız bunun içinde işini iyi bilen hazır panelin sadece tasarımını değiştirip vermeyen insanlardan yardım alabilirsiniz, benim bi bilgim olsaydı elimden geleni yapardım bende uğraşıyorum çünkü. Kolay gelsin iyi çalışmalar hocam Smile
Reply
Selamun aleykum hocam,oncelikle ben dostsunucu.com sahbiyim sunucuyu bu yaz acicaktk bazi sorunlardan dolayi kisin acmaya karar verdk seninde boyle fikrin varsa bana ulas.
Bildigim diller;php,lua ust duzey ve orta seviyde 3-4 dil daha biliorum.
Sayfama ulasmak icin faceboooktan dostsunucu yazdmi cikacaktir en son atigm panel goruntleri var sayfada yenileride bana ulasrsaniz atablrm.
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Çalışan PHP Panel Varmı ? falcata26 1 8,623 14-11-20, 19:21
Last Post: erenesser
  DostSunucu v1.2 PHP Panel TagaL 624 127,580 14-11-20, 19:20
Last Post: erenesser
  Servervadisinin kullandıgı panel 2014 Servervadisi 2 6,066 16-11-18, 19:10
Last Post: azcolak
  SoulCs Php Panel nazim53 42 27,172 24-05-18, 17:00
Last Post: impawnu
  CsDunyasi Php Panel nazim53 14 8,075 09-05-18, 22:07
Last Post: petran23
  Hlds Php panel ekleme nickim123 1 4,456 07-05-18, 00:59
Last Post: nickim123
  Satılık CounterStrike + Teamspeak3 = Tek Panel droppod 0 5,650 24-03-18, 16:16
Last Post: droppod
  Panel geliştirilecek furkany 1 4,919 18-03-18, 15:29
Last Post: furkany
  çok çok çok acil yardım arkadşlar ali ulas abay 1 5,051 03-03-18, 10:41
Last Post: oktaybey304
  Csgo panel yaptıracağız Katasuno 1 6,437 24-11-17, 14:56
Last Post: burdaoyna

Foruma Atla:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)